PODSUMOWANIE ostatnich czterech dni ;)
2005-04-07 14:25... gaia napisał(a):
wierze Pawlowi, dlaczego mialby byc zly? nie zrobil nikomu nic zlego, nic od nas nie wzial
NIE TWORZ FAKTOW PRASOWYCH. NIE BRON GO.
1. zrobil cos zlego. oszukal.
2. od Ciebie (moze.. nie wnikam..) nie wzial. wzial ode mnie. co? sprawa byla opisywana i semantycznie potraktowana tu -> http://www.radiobartoszyce.pl/stopa/index.php?tekst=forum&akcja=rozwin&watek=170
a jego dzialanie moze przyniesc duze profity chorym
w to nie watpimy. ok, nie bede pisac za innych: JA NIE WATPIE. pisalem juz o tym w tym watku. pisalem takze, ze poczekam na "profity".
chce pomagac, poswieca swoj czas dla nas, mozna sie z nim nie zgadzac
ok. widze, ze znalazl rzecznika prasowego. swietnie! bo tak jak juz sam pisal w tym watku wypowiadac sie bedzie jako osoba PRYWATNA, a nie zalozyciel (czy nawet prezes..?) "Stowarzyszenia wspierającego chorych na chłoniaki - Sowie Oczy", pracownik firmy farmaceutycznej czy wlasciciel SowieOczy.pl. wydaje mi sie (moge sie mylic), ze nikt nie zaprzeczal temu, ze on chce pomagac i ze poswieca swoj czas dla nas. SWIETNIE!
ktos mi kiedys napisal ze jestem "dobre ale naiwne dziecko" moze tak, ale wole wierzyc i dawac szanse innym, niz od razu skazywac ich.
przejrzyj wiec, o "naiwne dziecko", watki rozpoczete w styczniu i lutym tego roku (stowarzyszenie, portal o ziarnicy), nikt tam nikogo "od razu" nie skazywal. jestes krotkowzroczna, o czym napisala Ci chwile pozniej Aśka.
pomagam Pawlowi przy sowich oczach w opinii wielu jestem "zla"
MOGLEM cos przeoczyc, ale wydaje mi sie, ze na forum nikt tego nie napisal. no bo mowimy o forum, prawda? czy o prywatnych rozmowach? bo jesli o prywatnych rozmowach, to zalatwiaj to z tymi, ktorzy o Tobie zle pisza.
widze jednak duze plusy tej "wojny" wielka stopa zaczela sie rozwijac i otwierac na ludzi po zalozeniu sowich oczu....
Ueee, a przez ostatnie 4 lata WielkaStopa w ogole sie nie rozwinela, pewnie nie istniala i wlasciwie wszystko co tutaj jest (nawet swoisty klimat miedzy ziarniczakami) zawdzieczam SowimOczom.
Dziekuje Pawlowi i Tobie Magdo za to, czym jest teraz moja strona. Bez Was naprawde nie byloby to samo. [i w tym momencie ide na podloge turlac sie ze smiechu]
mmm czyzby meskie ambicje?
na pewno. sam Pawel Moszumanski (taka osoba prywatna, ktora chce pomagac i poswieca nam swoj czas, jest o nim troche na tym forum) napisal o mnie "ludzkie ambicje są silniejsze od woli pomocy innym co widzę na Twoim przykładzie".
[krotkowzrocznosc]
2005-04-07 17:48... Asica napisał(a):
2005-04-07 15:28... gaia napisał(a):
wczoraj bylam u okulisty spokojnie z oczkami wszystko dobrze
"Slownik wyrazow bliskoznacznych"(pod red.Stanislawa Skorupki) i sprawdzamy:
krotkowzrocznosc=niedojrzalosc,tepota,ciasnota umyslowa etc..
ja bym tego lepiej nie ujal :-)
2005-04-09 15:28... ewaw napisał(a):
następnym razem (mam nadzieję, że nie będzie następnych) lepiej wyjaśniać sobie "w cztery oczy"..
moim zdaniem - idzcie sobie tworzyc takie "historie" (a juz szczegolnie o tym jak wiele WAM - SO.pl - zawdzieczam) na SWOICHoczach.