Ogólne
Vilcacora
Mam pytanie do Was: czy ktoś stosuje lub stosował to cudo? Jakie efekty i wrażenia?Ali
DOCETAKSEL czy to lek dla wybranych?
sluchajcie okazuje sie, ze preparat docetaksel stosowany w chemioterapii nie jak to bywalo dotychczas w nawrotach choroby, ale juz w pierwszym pooperacyjnym leczeniu jest o 25% skutecznijszy od standa...
ZZ a alkohol
Witajcie, Mój chlopak ma stwierdzoną ziarnicę i mam z nim pewien problem. W tym tygodniu rozpoczyna leczenie a w weekend dwa razy nabąblowal się jak mały szpadelek. Może chciał poszaleć przed leczenie...
czy ziarnicę da sie całkowicie wyleczyć??
mój chłopak chorował na ziarnicę. jest już po leczeniu. ponad rok po chemii i ponad pol roku po radioterapii. wyniki badan wykonywane w bydgoszczy wykazały ,że nie ma juz komurek rakowych. chciałabym...
temperatura,swędzenie,tycie
weszłam na te stronkę po obejrzeniu dzisiejszego ,,na dobre,,.Od ok 3 lat mam podwyższoną temp. max 37.4-z przerwami,bóle w dolnej części pleców,w okolicach obojczyków jakby napuchnięte-dr stwierdziła...
Bioenergoterapia
Czesc,No coz, moze zaskocze Was takim tematem, ale jakos do tej pory podchodzilem bardzo sceptycznie do szystkich bio-cudow. Moje podejscie wcale nie uleglo zmianie, ale mysle ze nadszedl czas aby spr...
transfer factor
niewiarygodne wsparcie układu immunologicznego, dla wszystkich z chorobą nowotworową, a także ludzi z chorobami serca
Uwaga na strony internetowe
Prawdopodobnie w związku z serialem "Na dobre i na złe" pojawiły się masowo w sieci fałszywe strony ziarnicowe. Słowo "ziarnica" umieszcza się w kodzie albo w adresie stron, tak, by znajdowała je wysz...
pogorszenie wzroku
Witam!Proszę o informacje, czy pogorszenie wzroku lub jakieś zmiany w widzeniu mogą mieć coś wspólnego z ziarnicą? Czy mogą występować przed, po lub w trakcie leczenia? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdraw...
świąd skóry
moja szwagierka, która jest w remisji od roku teraz zaczęła odczuwać silny świąd skóry w okolicy łokci, pod kolanami i przy kostkach czy to może mieć związek z przebytą chorobą? -(IIB)
zmiany w płucach
Witam! Mam pytanie. Po jakim czasie od pojawienia się powiększonych węzłów na szyi następują zmiany w płucach i czy można je wykryć zwykłym prześwietleniem płuc, czy też trzeba robić TK? Dziękuję serd...
mam nawrót
rozmawialam z hematologiem...wyniki histpatu: LGM NS II i przetrwala grasica:(((((((((((((((((((juz nic wiecej nie chcialam wiedziec... jestem zalamana:(((jesli jest ktos wsrod was kto mial nawrot i j...
objawy po alkoholu
Witam! Czy mieliście jakieś specyficzne objawy po wypiciu alkoholu - np. bóle w chorych miejscach, gorączka? Dziekuje za odpowiedzi.
Zmiany na płucach
Prosze o informacje ZZ " zmiany na plucach" czy jest jakakolwiek szansa na zatrzymanie tej choroby. Jesli tak to w jaki sposob? poprosze o dokładny przebieg leczenia. Z gory dziekuje.
zmiany na rtg płuc
Co może oznaczać wykrycie na zdjęciu rtg klatki piersiowej wnęk naczyniowych