Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

hmm:)

przepraszam,ale mam takie pytanie,bo na stronce napisane jest tak : "Należy wnikliwie obejrzeć skórę w poszukiwaniu rumieni, zaczerwienień, nawracających podejrzanych zmian. Czasem może być to tylko z...

odpowiedzi: 2 20 lat temu

leki wspomagające

Mam pytanie.Czy podczas leczenia i po jego zakończeniu stosowaliście jakieś leki lub preparaty wspomagające organizm typu:ecomer,alveo,noni lub jeszcze coś innego ?Bo ja od listopada do lipca brałem i...

odpowiedzi: 35 20 lat temu

Samobójstwo chorego na ziarnicę

Mój chłopak 90 min.temu popełnił samobujstwo...nie moge sie z tym pogodzić...

odpowiedzi: 16 20 lat temu

Wikipedia

Poprawiłem w wikipedii (http://pl.wikipedia.org) hasło "Ziarnica złośliwa" - zapraszam do recenzji i udoskonalania.PS: u Lwicy bez zmian - czekamy na PET

odpowiedzi: 3 20 lat temu

PRZEPRASZAM WSZYSKICH

chce was bardzo mocno przeprosic za te posty!!!nie bede sie tlumaczyc bo wiem ze zadne tlumaczenie nie ma sensu!!!przepraszam, przepraszam,przepraszam...ale chce tylko zebyscie wiedzieli ze ja nie pis...

odpowiedzi: 1 20 lat temu

co z tym? no wiecie z czym?

Moze moje pytanie wyda sie wam nie na miejscu...ale musze je zadac.Wiec u mojego chlopaka niedawno stwierdzono ZZ i w zwiazku z tym mam pytanie: takie calkiem normalne bo przeczytalam ze wirus wywołuj...

odpowiedzi: 7 20 lat temu

onkolog czy psycholog?

WitamChciałbym przedstawić tutaj mój przypadek. Kiedy miałem 6 lat stwierdzono u mnie ZZ typ LP st IA (zaatakowane węzły szyjne). Byłem leczony chemioterapią - cykle B-DOPA, pamietam że był to jeden w...

odpowiedzi: 4 20 lat temu

wynik PET

Witam, nie moglam znalesc takiej informacjina forum, sorki, jesli juz byla. Czy moze Ktos mi napisac, ile czeka sie na wynik PETa i czy moiwa cos bezposrednio po badaniu??? Dzieki

odpowiedzi: 7 14 lat temu

Praca w czasie i po przeszczepie

Hej...Czy wiecie moze jakie sa regulacje prawne wzgledem pracy w domu?Czy ktos z was to juz przerabial?Uzgodnilem z firma w ktorej pracuje ze bede mogl pracowac z domu przez internet wiec na L4 bede t...

odpowiedzi: 3 20 lat temu

Brak komentarzy na WS?

Czy tylko u mnie nie działa wyświetlanie komentarzy? Zostały usunięte celowo czy jakaś awaria może?

odpowiedzi: 5 20 lat temu

sezon ogórkowyw Wielkiej Stopie?

Kochani! Już tyle dnie zaglądam co nowego u Nas? I nic! Ani w Księdze gości, ani w Komentarzach!Odezwijcie się, proszę! Baldi, jak tam praca, którą miałeś podjąć? Gaia? A jak matura i studia. Zoi? Wcz...

odpowiedzi: 7 20 lat temu

Kaszel,znowu ten kaszel...

Zwracam się do Was o poradę. W 3 miesiące od zakończenia leczenia pojawił się u mnie uporczywy kaszel. Wiem ,że na starym forum było coś o kaszlu ale juz nie pamietam (sorki).Od kaszlu wszysko sie zac...

alkochol w czasie remisji

Czesć mam pytanie jak myslićie czy moza pić alkochol w czasie remisli ok 2 lata

Limfocytoza...

Tia dawno... problemow nie mialem ;]Ehh 3 miesiac..? nie wiem... nie wazne wlasnie wrocilem z morfologi... bo lekarz ogolny stwierdzil ze zrobi sam (a nie tak jak mialem w klinice) i wyszlo ze nadmiar...

odpowiedzi: 2 20 lat temu

walki ciag dalszy

Pozdrawiam forumowiczow a zwlaszcza zoisyte!To tyle na poczatek teraz konkrety. W koncu dali mi urlop na 4 dni i powrot do kliniki w miejsce czeka.po dlugim leczeniu 6 abvd i duza dawka radio X ,licz...

odpowiedzi: 9 20 lat temu