Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

wynik PET

Autor: justyna • 28.07.2005 08:13 • 7 odpowiedzi

justyna

28.07.2005 08:13

Odpowiedz

Witam, nie moglam znalesc takiej informacjina forum, sorki, jesli juz byla. Czy moze Ktos mi napisac, ile czeka sie na wynik PETa i czy moiwa cos bezposrednio po badaniu??? Dzieki

Hela

28.07.2005 09:01

Odpowiedz

O 10:13, dnia 2005-07-28 justyna napisał(-a):

Witam, nie moglam znalesc takiej informacjina forum, sorki, jesli juz byla. Czy moze Ktos mi napisac, ile czeka sie na wynik PETa i czy moiwa cos bezposrednio po badaniu??? Dzieki

Po wykonaniu badania czekasz kilka minut az pozwola Ci wracac do domu, sprawdzaja tylko czy zdjecie wyszlo technicznie dobrze. Nic o wynikach. Z prostej przyczyny - zdjecie wykonuje przeciez z reguly technik a potem "fotki":) dopiero oglada lekarz opisujacy.Wyniki przychodza poczta w kopercie, ktora sama adresujesz na miejscu. Moj PET byl w poniedzialek a wynik mialam w pt.

Chyba, ze mieszkasz blisko Bydgoszczy i umawiasz sie na osobiste odebranie bo o ile sie nie myle tak tez mozna.

Pozdrawiam:)

justyna

28.07.2005 09:13

Odpowiedz

DZIĘKUJĘ

Hela

28.07.2005 09:33

Odpowiedz
Aha Justyna, zapomnialam o jednym:)(cos czesto ostatnio mi sie to zdarza;)) bo przeciez jesli bedziesz miec wiecej szczegolowych pytan mozes spokojnie zadzwonic do pracowni PET w Bydgoszczy, pani w rejestracji jest bardzo sympatyczna a nawet w razie watpliwosci mozna porozmawiac tez z lekarzem tamtejszym.
na tej stronce znajdziesz potrzebne namiary:
www.pet-ct.com.pl/glowna.html

Hela

28.07.2005 09:45

Odpowiedz

Prosze mnie nie pytac czemu powyzszy link nie wkleil sie tak jak powinien:| musze pogadac z Ojcem moim WielkoStopowym co robie nie tak:>

koot

28.07.2005 10:49

Odpowiedz

O 11:45, dnia 2005-07-28 Hela napisał(-a):

Prosze mnie nie pytac czemu powyzszy link nie wkleil sie tak jak powinien:| musze pogadac z Ojcem moim WielkoStopowym co robie nie tak:>

Zapewnie nie dodalas http:// na poczatku ;)

Pozdrawiam Cie!

Muhammed ALI

28.07.2005 16:53

Odpowiedz
Hela ma racje :>

Ja na wyniki czekalem 3 dni tylko dlatego ze przesylali je listem poleconym, ale jakby sie uprzec to mozna odebrac na drugi dzien na miejscu.

Pet robilem 2 tyg. temu.

Pozdr.