Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

ostatnie stadium

Pisalam was wczesniej ze po 9.5 roku po autoprzeszczepie zachorowałam na mesotheliome,mam IV stadim choroby,nie nadaje sie już do operacji,pozostała chemia paliatywna.Będę leczyc się w CO w Warszawie....

odpowiedzi: 95 17 lat temu

SOLARIUM

czy mogę opalać się na solarium po 2 latach od skończonego leczenia? proszę o odpowiedź.

odpowiedzi: 4 17 lat temu

WOŚP co sądzicie o tej akcji???

Jak w temacie, co sądzicie o akcjii Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy???Ja osobiście jestem jak najbardziej za, nawet pracowalam w sztabie i rowniez kwestowalam wczoraj u siebie w miescie. Przypom...

odpowiedzi: 7 17 lat temu

Wygrać po raz drugi?

Zastanawiam się czy jest na forum wielu ludzi ktorzy po raz drugi wygrali z ziarnicą? Czy jest to wogóle możliwe? Ziarnicę po nawrocie leczy się chyba zdecydowanie gorzej prawda? A jednak czy ktoś wyg...

sok noni

chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was słyszał o stosowaniu soku noni przy leczeniu(wspomaganiu leczenia)chłoniaków.Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

odpowiedzi: 7 17 lat temu

Jak długo może rozwijać się ziarnica?

j.w

odpowiedzi: 1 17 lat temu

CO w Lublinie

Powiedzcie jakie macie doświadczenia z leczeniem w CO w Lublinie/ CZy jest to dobry szpital?

Czego życzymy sobie w Nowym Roku :)

Chciałabym żebyśmy sobie wszyscy w tym miejscu wpisywali swoje życzenia Noworoczne - te mniej lub bardziej skryte :)te które są możliwe do spełnienia, i te które są tylko ulotnym marzeniem :) w końcu...

odpowiedzi: 15 17 lat temu

Ból węzłów chłonnych a niewyleczone zęby

Witam, trafiłem przypadkiem na tą stronę szukając informacji o węzłach chłonnych i wczytując sie w niektore tematy z tego forum odniosłem wrazenie ze macie sporą wiedze o tych sprawach, prosze wiec o...

życzenia świąteczne

Witam wszystkich bardzo serdecznie , korzystając z okazji życze wszystkim chorującym i zdrowym wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia , wiary i wytrwałości , niech te święta będą jak najbardziej nudne...

odpowiedzi: 10 17 lat temu

Długoletni chorzy na zz

Witam po raz pierwszy. Nazywam się Zbigniew Rusinek jestem mieszkańcem Lublina. Od 1976 roku leczę się na zz (miałem wtedy 26 lat). W latach 1976 - 1978 byłem naświetlany kobaltem: obie strony szyji,...

odpowiedzi: 3 17 lat temu

kucie pod lopatka

Witajcie! Mam do Was pytanie. Jestem po chemioterapi ABVD i radioterapi. Juz 2 miesiace jak zakonczylam radio i teraz ostatnimi czasy lapie mnie bol w okolicach lewej lopatki. Jak robie glebszy wdech...

odpowiedzi: 2 17 lat temu

Aktywnosc zawodowa po ziarnicy.

Hejka!!Jestem kilka lat po chemioterapii. Pobieram rente ale zgodnie z zapowiedzia lekarza orzecznika jest to moj ostatni rok na Zusie. Jesli wszystko bedzie tak dobrze jak do tej pory :)Szczerze nie...

odpowiedzi: 19 17 lat temu

Czy RTG klatki zawsze wykaże guz w śródpiersiu????

WitkaCzy RTG klatki zawsze wykaże powiększenie węzłów bądź guz w śródpiersiu w przebiegu ZZ????Czy to badanie nie jest mało skuteczne jeśli idzie o rozpozanie zmian w klatce piersiowej w ZZ???Dzieki z...

odpowiedzi: 3 17 lat temu

Jak to jest z OB i obrazem krwii????

WitamJakie wrtości OB mieliście przy rozpoznaniu i jakie są ogólne zmiany w obrazie krwi????I czy wogóle OB jest miarodajne jeśli chodzi o ZZ i wykazanie stanu zapalnego w organiźmie????Czy może lepsz...

odpowiedzi: 1 17 lat temu