Ogólne
przerwane leczenie z powodu infekcji
Przed 6 cyklem BEACOPPa mąż się rozchorował.Do końca nie wiadomo, co mu jest.Ma gorączkę między 38 a 39.Od czwartku bierze antybiotyk, bez skutku.Dziś zapadła decyzja,że do czasu wyleczenia nie podadz...
czy u nas po tej chorobie powiększenie węzłów chłonnych oznacza nawrót choroby?
czy zawsze powiększony węzeł w naszej sytuacji oznacza nawrót choroby?
rocznica remisji:)
Drogie Ziarniaczkichcielbyśmy dziś podzielić się z Wami naszą radością. W tym tygodniu minęła 1 rocznica remisji u mojego męża. Dodoatkowo akurat tuz przed spodziewaną rocznicą otrzymalismy wynik kont...
SAUNA
Hejmam pytanie do milosnikow sauny. Czy po leczeniu (w moim przypadku to juz ponada 4 lata) mozna korzystac z sauny? Ja to uwielbiam, ale nie jestem pewna czy to jest dla nas dobre.Basia
czy znowu czeka nas leczenie?
witam. mam takie pytanie. maz moj ma ziarnice. leczony byl chemia i radioteriapia. powiekszone wezly mial w srodpiersiu, na szyi i pod pachami. mial 2 stopien choroby. radio zakonczyl w pierwszym tygo...
Wynik PET czy już ok?
Witam! Dostałam właśnie wynik Peta."W badaniu nie stwierdza się patologicznego wychwytu FDG mogącego odpowiadać lokalizacji choroby zasadniczej".Czy dobrze zrozumiałam że po tych wszystkich męczarniac...
do facetów a propo dzieci
czy ktoś z szanownych ozdrowieńców spłodził sobie potomstwo. Wiem, że po abvd maleje szansa abym miał dzieciaka, ale zanim zrobię konkretne badania chciałbym sie zapytać czy komuś z was sie udało?
Zbyt częsta tomografia może powodować raka
Zbyt częsta tomografia może powodować rakaPiotr Kościelniak , i.r. , ł.k. 30-11-2007, ostatnia aktualizacja 04-12-2007 04:48 Wykorzystywanie tomografii komputerowej może być przyczyną nawet 2 proc. pr...
Limfocyty powyżej normy
Witam!Czy ktoś z was się orjętuje na co mogą wskazywać...lub też w jakich przypadkach występują limfocyty powyżej normy. Zaznaczę że obecnie jestem pomiędzy chemio a radioterapią i dziś odebrałam wyn...
pryszcze na ramieniach co sie dzieje czy to powrot ZZ
powstaja mi pryszcze na ramionach ciezko je wygojic czy to wznowa co jest grane czy ktos mi pomoze znalesc odpowiedz
to już potwierdzone REMISJA
Dziś ostatnia wizyta u laryngologa (PET i tam się zaświecił) i wszystko w jak najlepszym porządku nie mogę uwierzyć własnemu szczęściu to co przeżyłam zmieniło kompletnie mój światopogląd inne wartośc...
PET moje wyniki czy to wznowa
Dostałem dzis wyniki czy ktos wie co one opisuja TWARZO CZASZKA I SZYJA posrotkowo od lewgo kata żuchwy zmiana ogniskowa o śr.11 mmi SUV 4.2KLATKA PIERSIOWA w szczycie segmetu 6 lewego drobne ogn...
Wklej se linka (smiesznosci i LOL-owosci)
Jak w temacie ;-)http://www.fugly.com/media/view.php?cat=DOWNLOADS&id=709
szyja
hej,czy ktoś z Was miał podawaną chemię ale w okolicy szyi??? Przyznam , że poraz pierwszy spotkałam się z czymś takim. A wlaśnie lekarze zaproponowali takie podawanie mojemu Tacie.
co dalej
mój Tata jest po dwóch chemiach. Od jakiegoś czasu ma powiększoną sledzionę - wymiary z ostatniego USG 25 cm x 22,5 cm x 18cm. Ostatnio śledziona zaczęła Tatę bardzo boleć. Dostał kilka zastrzyków prz...