Ogólne
Dziedzice:)
Chcialam tylko poinformować ze wczoraj na świat przyszły potomki moje sztuk 2 i są wyjatkowo głośnym dowodem na to ze BEACOPP zwykly i eskalowany nie wyklucza mozliwości prokreacji:)pozdr. m
Rozpoznanie anatomopatologiczne
W materiale dwa sadłowate węzły chłonne średnicy 1.2 2.5 cm.Węzeł chłonny o częściowo zaburzonej architektonice.Torebka węzła pogrubiała,nacieczona zapalnie.W warstwie korowej obecne są grudki chłonne...
Zęby a pierwsza chemia
Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem, i pewnie nowym chorym na ZZ na tej stronie.Mam pytanie dotyczące leczenia stomatologicznego przed pierwszą chemią (którą mam mieć w przyszły wtorek)Nieste...
Problemy żołądkowo-jelitowe
Jestem kilka lat po leczeniu ziarnicy. Od jakiegoś czasu występują u mnie bardzo nieciekawe objawy żołąkowe a własciwie jelitowe.Cały czas mam problemy z gazami ale to extremalnie nasilone , to dla mn...
numer?
witam czy ma z was ktos moze numer jakis do Bydgoszczy dzwonie (na (052)3743428) zeby ustalic date na PET-a, ale niestety albo jest zajete albo nie odbieraja juz brak mi cierpliwosci... wiec moze ktos...
Prosze o interpretacje wyniku PET
Wizyte u hematologa mam dopiero za tydzien i wobec tego prosze, w miare mozliwosci, o wszelkie wskazowki dotyczace interpretacji wyniku. Bede bardzo wdzieczna.2 wezly chlonne szyjne boczne prawe do 11...
naciek
Witam , dawno tu nie zaglądałam jak wiekszość tych, którzy choć trochę chcą zapomnieć. Mój mąż Darek miał przeszczep we wrześniu 2007 róku do tej pory badana tk były ok , choć morfologia nigdy nie osi...
Porada
Witajcie. Mam do Was pytanie. Minaowicie od pewnego czasu mam bole glowy i zawroty. Powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane. Jestem juz po leczeniu 8 miesiecy. Ciaze chyba moge wykluczyc chociaz os...
Zioła Vilcacora
Witam i pytam czy ktoś z was pił zioła Vilcacora? Jestem po wyleczeniu zz(dokładnie jestem 2 miesiące po radio ) i zastanawiam się nad piciem tych ziół tak zdrowotnie ale nie wiem czy to jest sens- mo...
ból po bacc węzła
witam was,napiszcie proszę czy mieliście też napuchniętą i obolałą szyję po bacc.nakłuli mi dziś lewą i prawą stronę szyi(podobno te największe węzły-24x10mm).spuchłam okropnie.pan doktor uśmiechnął s...
5mm guzek w płucu
U mojej 17-letniej córki będącej w remisji od ponad roku wykryto właśnie guzek w płucu. Poza tym nie ma żadnych innych objawów. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją?Czy u kogoś z Państwa rozpoczął...
zakrzepica
Czesc mam problem z zakrzepica:/ dosc nie mily.Kiedy bylam leczona w POLSCE mialam zakrzepice zyly szyjnej glownej-dostawalam zastrzzyki z heparyna,pozniej tabletki,no i kiedy skonczylam chemie i wyci...
Guzy, wypukłości na ciele
O problemach zdrowotnych mojego syna pisałam już w wątku: http://ziarnica.pl/index.php?tekst=forum&idforum=1&akcja=showthread&num=21159Mam kilka pytań. Otóż, oglądam często cialo mojego dziecka, po ty...
Dla usmarkanych :)
Coby od razu nie lecieć po antybiotyk proponuję dziś dwa naturalne wspomagacze :) w walce z infekcjamiLek homeopatyczny http://www.doz.pl/leki/p5399-L.52Syrop http://www.zdrowie.com.pl/zdrowie/apteczk...
badanie pet jak interpretować
Witam właśnie otrzymaliśmy wynik mojej młodszej siostry z badania pet. Badanie miała robione pierwszy raz więc nie bardzo wiemy jak je interpretować. Ma liczne guzy na całym ciele ponieważ choruje na...