Witam. Dlaczego od razu stawiasz na najgorsze. Zima zmienna pogoda,przeiębienia niedoleczone zeby, nerwy szybki tryb życia. Wezły podżuchwowe czesto sie powiekszają z tych powodów. bóle w różnych miejscach w sumie też nic nie znaczą, BArdzo czesto jest tak ze zz jest z początku bezobjawowa. Radził bym sie skupić na nocnych potach bez powodu nawet jesli ci nie jest gorąco i utratą wagi. JEdnak sprawą wesłow trzeba sie zająć obsewować w miare możliwości iśc do lekarza, najgorzej jest leczyć sie przez internet, można dostać nerwicy :D pozdrawiam
Tak, tak ja wiem, ale dziś, poczułam też chyba węzeł chłonny(podkreślam chyba) pod brodą, na samym środku, a węzły ani trochę nie bolą, a przy niedoleczonych zębach podobno bolą, poza tym, noszę aparat ortodontyczny, więc gdyby coś z zębami było nie tak, raczej bym wiedziała. Chcę iść do lekarza, ale moja mama jest jaka jest, mówi mi że nic mi nie jest, wymyślam sobie choroby, albo "to nie chodź po dworze". Mało w życiu chorowałam do tej pory, więc nie wiem nawet czy lekarz póki nie mam 18-stki, przyjmie mnie bez rodzica? Ale w piątek postaram się wybrać. W nocy się nie pocę raczej, ale to chyba nie u każdego występuje? no ale nic, poobserwuję póki co te węzły jeszcze, mam nadzieję że będzie dobrze