Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Chetnie udziele informacji

Autor: Henry • 12.01.2014 22:42 • 23 odpowiedzi

henry

26.01.2014 02:53

Odpowiedz

Sorry już zrozumiałem ze chodzi o badania nad mieszanka, jest późno a ja jestem po urodzinach. Biorąc pod uwagę ze jestem założycielem tematu ktòry znaczą trochę z kursu chciałbym przypomnieć czego dotyczy i jeszcze raz zaoferować pomoc.

aleexx

28.01.2014 20:45

Odpowiedz

O 23:42, dnia 2014-01-12 Henry napisał(-a):

witam no farum. Walczę wraz z moją żoną z chorobą ZZ oraz biurokracją lekarzy już ponad 3 lata, i tylko tym sie zajmuje Chetnie odpowiem na pytania jesli tylko znam odpowiedz ale zaznaczam iż nie jestem lekarzem, jednak po tych latach już troszeczkę sie znam. Powikłania ,przeszczep, jak życ, skutki, uboczne, oraz sposób na pozykanie adcetrisu sposobem i determinacją- obecnie żona go dostaje. Zaznaczam iż bazuje tylko na moich wałsnych doświadczeniach i to są tylko subiektywne opinie. w Kazdym razie chce pomóc.

Witaj, chciałabym zapytać o coś, mianowicie mam powiększone węzły chłonne podżuchwowe, i ostanio często łapią mnie krótkie bóle w klatce piersiowej, różnych miejscach. Moja mama mówi że ja wymyślam sobie choroby, a ja jestem przerażona, czy to są objawy zz?

henry

29.01.2014 13:43

Odpowiedz

Witam. Dlaczego od razu stawiasz na najgorsze. Zima zmienna pogoda,przeiębienia niedoleczone zeby, nerwy szybki tryb życia. Wezły podżuchwowe czesto sie powiekszają z tych powodów. bóle w różnych miejscach w sumie też nic nie znaczą, BArdzo czesto jest tak ze zz jest z początku bezobjawowa. Radził bym sie skupić na nocnych potach bez powodu nawet jesli ci nie jest gorąco i utratą wagi. JEdnak sprawą wesłow trzeba sie zająć obsewować w miare możliwości iśc do lekarza, najgorzej jest leczyć sie przez internet, można dostać nerwicy :D pozdrawiam

aleexx

29.01.2014 19:31

Odpowiedz

O 14:43, dnia 2014-01-29 henry napisał(-a):

Witam. Dlaczego od razu stawiasz na najgorsze. Zima zmienna pogoda,przeiębienia niedoleczone zeby, nerwy szybki tryb życia. Wezły podżuchwowe czesto sie powiekszają z tych powodów. bóle w różnych miejscach w sumie też nic nie znaczą, BArdzo czesto jest tak ze zz jest z początku bezobjawowa. Radził bym sie skupić na nocnych potach bez powodu nawet jesli ci nie jest gorąco i utratą wagi. JEdnak sprawą wesłow trzeba sie zająć obsewować w miare możliwości iśc do lekarza, najgorzej jest leczyć sie przez internet, można dostać nerwicy :D pozdrawiam

Tak, tak ja wiem, ale dziś, poczułam też chyba węzeł chłonny(podkreślam chyba) pod brodą, na samym środku, a węzły ani trochę nie bolą, a przy niedoleczonych zębach podobno bolą, poza tym, noszę aparat ortodontyczny, więc gdyby coś z zębami było nie tak, raczej bym wiedziała. Chcę iść do lekarza, ale moja mama jest jaka jest, mówi mi że nic mi nie jest, wymyślam sobie choroby, albo "to nie chodź po dworze". Mało w życiu chorowałam do tej pory, więc nie wiem nawet czy lekarz póki nie mam 18-stki, przyjmie mnie bez rodzica? Ale w piątek postaram się wybrać. W nocy się nie pocę raczej, ale to chyba nie u każdego występuje? no ale nic, poobserwuję póki co te węzły jeszcze, mam nadzieję że będzie dobrze