Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

pomóżcie mętlik po TK

Autor: Janek • 24.09.2013 13:04 • 23 odpowiedzi

Janek

26.09.2013 15:14

Odpowiedz

Kochani, dziś jeden ze znajomych zaproponował mi żebym dał do odczytania płytkę z poprzedniego badania, gdzieś w innym ośrodku i porównał opis z tym obecnym, wtedy się przekonam o tym czy poprzednik się przykładał czy olewał, tylko zastanawiam się gdzie jak u nas jest tylko szpital, pozdrawiam

Aga71

26.09.2013 18:11

Odpowiedz

O 17:14, dnia 2013-09-26 Janek napisał(-a):

Kochani, dziś jeden ze znajomych zaproponował mi żebym dał do odczytania płytkę z poprzedniego badania, gdzieś w innym ośrodku i porównał opis z tym obecnym, wtedy się przekonam o tym czy poprzednik się przykładał czy olewał, tylko zastanawiam się gdzie jak u nas jest tylko szpital, pozdrawiam

Janku, nie ma sensu, uwierz mi...taki opis kosztuje, ja mimo wszystko uważam, że u Ciebie jest wszystko ok. nie martw się. To małe gówienko, które pojawiło sie u ciebie nie powinno budzić obaw.:-)

Janek

26.09.2013 18:22

Odpowiedz

Janku, nie ma sensu, uwierz mi...taki opis kosztuje, ja mimo wszystko uważam, że u Ciebie jest wszystko ok. nie martw się. To małe gówienko, które pojawiło sie u ciebie nie powinno budzić obaw.:-)

Obyś miała rację, bo naprawdę, mam już tego po uszy,pozdrawiam

Janek

15.10.2013 05:53

Odpowiedz

O 20:22, dnia 2013-09-26 Janek napisał(-a):

Obyś miała rację, bo naprawdę, mam już tego po uszy,pozdrawiam

Jestem po kontroli ,dziwnej dość, lekarz rzucił okiem na wynik i stwierdził że nie ma się czym przejmować, a ten powiększony w obrębie naczyń biodrowych "to możeś zjadł nieświeżego kotleta jakby był 5 cm to był powód do niepokoju" kazał przyjechać za rok, półtora PETa nie zlecił twierdzi że za dużo tych dawek już tak dostałem a mnie ciągle ten "biodrowy" nie daje spokoju, może jestem przewrażliwiony ? pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka