Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ciekawostka, owoc granatu

Autor: zogra • 22.02.2007 14:47 • 4 odpowiedzi

zogra

22.02.2007 14:47

Odpowiedz
wiem, cos juz na temat homeopatii i domowych sposobow leczenia bylo w poprzednich watkach, ale kilka dni temu natknelismy sie z mezem na cos bardzo ciekawego

z gory zaznacze ze jestesmy bardzo sceptyczni jezeli chodzi o niekonwencjonalne sposoby leczenia, nie wierzymy w zadne eliksiry milosci, cudownie uzdrawiajacych nalewek nie pijemy, jedyna nalewke jaka popijalam w Polsce byla nalewka babuni, szla niezle do glowy i poprawiala niezwykle stan ducha..

Mariusz_25

22.03.2007 14:57

Odpowiedz

Ja chętnie przeczytam ten artykuł, czy mogę prosić o przesłanie mi go na maila: mariuszchod@o2.pl

baldi

22.03.2007 15:13

Odpowiedz
serio:
znane sa przypadki cofniecia sie chorob bez leczenia. to jedne z niezbadanych mozliwosci organizmu ludzkiego.

mniej powaznie:
co wiecej, kiedys (tak ze 2000 lat temu na oko) to nawet sparalizowani wstawali z lozek na slowa "a teraz wstan i idz zaspokajac seksualnie swoja zone" (no, moze nie doslownie, ale taki wydzwiek tych slow byl).

Dziewczyna

25.03.2007 14:15

Odpowiedz
Uwazam, ze to bardzo ciekawe, choc bardziej wierze w medycyne. Jednak nigdy nic nie wiadomo. Chetnie dowiem sie czegos wiecej na ten temat. Czy moge prosic o wiecej informacji ?? Z góry dziekuje :)

lahaha_lahaha@yahoo.com

iwonaaa

27.06.2013 09:18

Odpowiedz

http://owocgranatu.info/ fajna strona o własciwościach owocu z granatu