felek
14.04.2015 23:09
przeszukalem praktycznie cale forum i mam duzo informacji juz zdobytych, jednak nie mam konkretnych ktorych poszukuje
w skrocie, od pol roku mam powiekszone wezly, bylem w szpitalu z tego powodu, wyszedlem po tygodniu.
dostalem informacje ze powiekszone odczynowo, niewiadomo od czego. mam okropny swiad skory, glownie od pasa w gore, ale zdarza sie ze nogi cale tez swedza,
najgorzej to szczegolnie glowa, czolo, za uszami, kark plecy, klatka, od markow do nadgarstkow, ciezko wytrzymac i sobie z tym nie radze
czasem wydaje mi sie ze mam takie malutka czerwona wysypke,
do tego crp podwyzszone ponad norme lekko, ob od 2 lat okolo 40
wezly powiekszone na szyi, nad obojczykami i pod zuchowa
najwieksze pod zuchowa 2 i 3 cm, reszta licznie powiekszona do 1 cm okolo
moje pytanie do tych ktorzy zmagaja sie z ta okropna choroba i tych co choruja, jak u was wygladal swiad?
czy pojawiala sie wysypka? czy swedziala dana czesc ciala?
czytam glownie ze nogi i rece, ale moze sa tez inne przypadki?
szukam przyczyny, lekarze nie pomagaja, mowiac im ze mnie swedzi oni to bagatelizuja, dostaje zyrtec itp ale bez skutku
nigdy nie bylem alergikiem, wizyte mam, ale za uwaga 2.5 miesiaca
chcialbym poszukac informacji na temat swiadu ludzi chorych i tych co chorowali
nie chce sie martwic na zapas, bo bylo sporo nerow, ale juz minal taki kawal czasu a wezly dalej powiekszone, skora dalej swedzi
alkoholu nie pije, raz sie napisalem troche wina to bolala mnie szyja lekko, lecz sadze ze mogla byc to z nerwow bo nie raz mnie pobolewaja te wezly i akurat byc moze trafilem na ten dzien, nie chce tez sie bawic w testera ziarnicy pijac alkohol, bo to chyba nie jest dobry wybor
bardzo prosze o opis jak to u was wygladalo, przepraszam za ilosc tresci, ale chce opisac wszystko zeby kazdy mial wglad w moja sytuacje