Miałam IIBX zmiana w śródpiersiu i prawy nadobojczyk. W PET po pierwszym cyklu częściowa remisja, całkowita w PET po 2 cyklu, po leczeniu (6 cykli) malutka, nieaktywna masa resztkowa w śródpiersiu i wszystko czyste. Lekarz chciał darować sobie radio, ale ja się uparłam (za dużo się naczytałam zagranicznych standardów leczenia, poza tym z lekarskiej rodziny jestem:) i miałam 15 naświetlań małą dawką i obszar ok. 10 cm kw.
Powodzenia w nowej pracy, spróbuj wlewy ustawić sobie na piątek, wtedy pozdychasz w weekend i w poniedziałek będzie ok. Ja cały czas pracowałam, ale brałam 3 dni wolne po wlewie. Na radio praca bez problemu, naświetlania do 22 i trwa to 10 minut. :) Głowa do góry!
Ja zaczynałam 2A, a teraz się okaże jak to się leczy, wstępnie powiedzieli mi, że będą to 4 cykle. Teraz jestem właśnie po 2 i żyje nadzieją, że na tym się skończy, tylko tak jak napisałam, niepokoi mnie to świecenie, zwłaszcza masy guzowej(5 cm, chyba nie wiele)...ale na to już wpływu nie mam...Ja jestem od początku na L4 ale tak na prawdę bardziej dlatego, że lekarz nalega niż dlatego, że tego potrzebuję, poza tym atmosfera i presja w samej pracy nie sprzyja leczeniu, więc odpoczywam i zbieram siły na nowe wyzwania...:) dam znać jak już będę wiedziała, co lekarz sądzi o Pet, czy zgadza sie z moją diagnozą i opisem heh :)