Jestem prawie 2 lata po 8abvd ( przytyłam 15kilo plus doszła niedoczynność tarczycy)teraz cięzko mi to zrzucić i mam pytanie do Was czy można stować lek wspomagający odchuddz."Therm line" babka w aptece mówiła że klientki go bardzo chwalą i jest bezpieczny. Byłam we wtorek na badaniu kontronym PET i zapomniałam się o to zapytać.. 3majcie kciuki i Pozdrawiam.
Pewnie można, ale czy nie szkoda Ci kasy? Takie suplementy działają jedynie na zasadzie placebo. Wiem to ze swojego doświadczenia, bo należę do osób wiecznie się odchudzających. Teraz po leczeniu jest mnie więcej o ok. 8 kg i jest masakra. Od 1 stycznia jestem na diecie max 1500 kcal, od początku marca chodzę prawie codziennie na siłownię i w efekcie... przytyłam kolejne 2 kg. Gdyby nie ta dieta i siłownia, to przytyłabym jeszcze więcej. Czarna rozpacz mnie ogarnia w związku z tym. Najbardziej martwi mnie to, że przy potencjalnej wznowie i mojej wadze, to dowalą mi tyle chemii, że pewnie padnę.
Janek, u nas to już zawsze tak będzie, że swędzenie czy jakieś spocenie się w nocy, to już alarm że wznowa. Oczywiście lepiej zbadać. Trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm! :)