Rafał 23
26.03.2013 22:48
Witam. Pisze na tym forum poniewaz jak narazie zyje w stresie czekajac na wyniki badania PET CT. Staralem sie unikac tego forum, nie czytajac go ale ostanio postanowilem to zmienic i dzielic sie swoimi doswiadczeniami jakie pzrezylem podczas leczeni tej podstepnej choroby. Mialem stopien zaawansowania II XB czyli duzy guz w srodpiersiu i ogolne objawy choroby- praktycznie wszystkie jak sa mozliwe :P Ostani tomograf byl dobry poniewaz stwierdzono dalsza redukcje wezlow w klatce piersiowej(czyli samoistnie sie pomniejszaja bez dalszego leczenia) Podano mi 6 cyklow ABVD i oczywiscie na koniec radioterapia. Drecza mnie te pozostalosci w klacie. No ale niestety bede tak juz prawdopodobnie mial do konca zycia choc lekarz informowal mnie ze moze byc inaczej (moze tez zniknac z uplywem lat) Akualnie zyje normalnie ale zawsze macanko szyi rano i wieczorem musi byc :P Taki tik zalapalem :P Kontrola co pol roku i stres przed otwarciem koperty. Mam nadzieje ze beda ok i kolejne pol roku spedze w dobrej atmosferze. Jezli ktos bedzie mial jakiekolwiek pytania to chetnie podziele sie swoimi sugestiami . :) Zycze wszystkim udanych swiat wielkanocnych i przede wszystkim duzo zdrowka :)