Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Wydolnośc organizmu po leczeniu - aktywność fizyczna
Komentujesz wpis użytkownika
rodzynka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:36, dnia 2013-04-15 rodzynka napisał(-a): > Odświeżam wątek :) > 1,5 miesiąca codziennych ćwiczeń (no prawie, bo kilka dni chorowałam) - trening adaptacyjny 1,5 tygodnia. Ćwiczenia kardio + trochę na maszynach, aby obudzić mięśnie z półrocznej drzemki, kiedy to sobie chorowałam ;) > Widzę niesamowite efekty, jeśli idzie o wydolność - na początku dwa kroki na orbitreku i tętno HR max po minucie, potem siódme poty i zgon. A teraz - luzik, 45 minut mykam dosyć szybko z tętnem takim, jakie powinno być, czyli ok. 130. I nawet brzuszki, których nienawidzę, nie sprawiają mi problemu. Niestety, nic nie schudłam, jest mnie nawet 2 kg więcej, bo mnie trochę przeraża, bo dawno przekroczyłam BMI 30 :( > Za tydzień mam wizytę w klinice chorób metabolicznych, bo po encortonie nie dość, że nie mogę schudnąć i tyję (mimo diety i ćwiczeń), to jeszcze mam kosmiczny cholesterol - a zawsze miałam w normie, do tego nie jem tłuszczów zwierzęcych, ani mięsa. Kosmos. Jednak mimo tego jestem szczęśliwa, cudownie jest chodzić i skakać z radości ;-)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź