Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: 2 tyg. po 12 chemii ABVD i znowu powiększone węzły czy to nawrót
Komentujesz wpis użytkownika
Kaśku
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 07:51, dnia 2013-04-08 Kaśku napisał(-a): > > O 11:39, dnia 2013-02-10 kate2045 napisał(-a): > > Hej > > Mi się powiększyły węzły nad obojczykowe tydzień po ostatniej chemii ABVD. Jestem prawie pewna że jestem nie doleczona. A Peta mam dopiero 25 lutego.To czekanie mnie wykończy naprawdę. Kiedy moje życie zacznie wyglądać normalnie już chyba tracę nadzieję bo to będzie ciągła walka przez całe życie, chociaż nie wiem ile mi go pozostało :-( > A nie mogą chociaż zrobić USG tych węzłów żeby zobaczyć ich strukturę i dokładny rozmiar....może to by Cię trochę uspokoiło....czekanie do PET uważam za trochę głupie (oczywiście głupota nie Twoja tylko ewentualnie lekarzy) bo jeśli teraz by jeszcze stwierdzono niedobitki to można zastosować szybko radioterapię która powinna to g... dobić....jednak radioterapię stosuje się tylko przez jakiś czas po chemii.....potem już może być za późno....może spróbuj porozmawiać z lekarzem...a nuż coś wywalczyć....Powodzonka życzę i pozdrawiam!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź