Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

SZUKAM OSOBY....

Autor: kiu233 • 08.02.2013 10:35 • 7 odpowiedzi

kiu233

08.02.2013 10:35

Odpowiedz
Mam maly problem,chciałabym odszukać tatę mojego kochanego.
Znam tylko imie i nazwisko,i wiem że mieszka w Kołobrzegu.
Mój kochany nie mówi wiele o nim,tata sam sie od niego odizolował,a że mój chłopak mieszka już pare lat w Niemczech,to dodatkowo utrudniło im kontakt hmmm.Ostatni raz widzieli się jakieś 6/7 lat temu.Chciałabym po prostu odnaleść jego tatę,i poinformować go,że jego syn jest cieżko chory,a rokowania na wyleczenie sa kiepskie.Chcę takze,zeby chociaż spotkali się,zanim nastąpi coś złego..Powinien wiedzieć.Szukałąm na nk,i w internecie,w książce telefonicznej i nic....moze znacie jakis inny sposób?.Pragnę zrobić niespodziankę mojemu ziarniaczkowi.
Pozdrawiam Iza

ada26

08.02.2013 16:16

Odpowiedz

O 11:35, dnia 2013-02-08 Kiu233 napisał(-a):

Mam maly problem,chciałabym odszukać tatę mojego kochanego.

Znam tylko imie i nazwisko,i wiem że mieszka w Kołobrzegu.

Mój kochany nie mówi wiele o nim,tata sam sie od niego odizolował,a że mój chłopak mieszka już pare lat w Niemczech,to dodatkowo utrudniło im kontakt hmmm.Ostatni raz widzieli się jakieś 6/7 lat temu.Chciałabym po prostu odnaleść jego tatę,i poinformować go,że jego syn jest cieżko chory,a rokowania na wyleczenie sa kiepskie.Chcę takze,zeby chociaż spotkali się,zanim nastąpi coś złego..Powinien wiedzieć.Szukałąm na nk,i w internecie,w książce telefonicznej i nic....moze znacie jakis inny sposób?.Pragnę zrobić niespodziankę mojemu ziarniaczkowi.

Pozdrawiam Iza

Moze na facebooku?

Asowa

08.02.2013 20:42

Odpowiedz

Pragnę zrobić niespodziankę mojemu ziarniaczkowi.

Iza, przemyśl tę sprawę, bo zamiast niespodzianki mogą wyjść nieprzyjemności.

Skoro narzeczony nie chce kontaktu z tatą, lub odwrotnie, to mają jakiś powód i powinnaś to uszanować;)

kiu233

09.02.2013 08:17

Odpowiedz

Asowa,ale on chce mieć kontakt z ojcem,nie mają złych relacji miedzy sobą.Tyle ze tata zmienil nr.tel i kontakt się urwał,dodatkowo stworzenie nowej rodziny z inna kobietą,doprowadziło do tego ze zapomniał o swoim synku...

Asowa

09.02.2013 11:34

Odpowiedz

O 09:17, dnia 2013-02-09 Kiu233 napisał(-a):

Asowa,ale on chce mieć kontakt z ojcem,nie mają złych relacji miedzy sobą.Tyle ze tata zmienil nr.tel i kontakt się urwał,dodatkowo stworzenie nowej rodziny z inna kobietą,doprowadziło do tego ze zapomniał o swoim synku...

Chyba jednak żadnej ze stron nie uszczęśliwiałabym na siłę;)

Ja jestem w podobnej sytuacji jak twój narzeczony i nie byłabym zadowolona gdyby ktoś za mnie decydował czy informować mojego ojca o moim zdrowiu...

Po prostu przemyśl czy jedna i druga strona byłaby zadowolona i czy na perwno twoja niespodzianka byłaby miła...

zuza_182

10.02.2013 21:30

Odpowiedz

O 09:17, dnia 2013-02-09 Kiu233 napisał(-a):

A ja uważam, że o własnym dziecku nie da sie zapomnieć. Może nowa kobieta odsuwa ich od siebie. No i zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami. Może jak uda sie tate odnaleźć poinformuj obu że chcesz doprowadzić do spotkania. Rodzina w takich sytuacjach jest bardzo ważna i jej wsparcie, potem można czegoś żałować, że cos sie zrobiło, albo czegoś nie zrobiło. Powodzenia

kiu233

17.03.2013 10:36

Odpowiedz

Witajcie,chciałam tylko napisać,że udalo mi sie zdobyc numer telefonu do taty mojego kochanego....zrobilam cos dobrego,obie strony sa zadowolone.Hura

Annamarchewa

17.03.2013 10:41

Odpowiedz

Super,że tak wyszło :)cieszę się z Tobą.