Witajcie,zapisałam się na prywatną wizytę do konsultanta krajowego prof.W.J. w Warszawie i dopadły mnie wątpliwości.Przypomniałam sobie,że parę lat temu miałam wizytę u pewnego profesora z innej dziedziny.Trwało to około 3 min.,niczego się nie dowiedziałam a stałam się lżejsza o 200 zl.
W skrócie: 5,5x ABVD,radioterapia,9 miesięcy spokoju i wznowa-2xDHAP,3xICE,2xCN3OP niestety progres.Moja pani doktor zaproponowała gemzar.Mam do niej zaufanie ale to tylko człowiek.Może są jakieś inne możliwości na tym etapie,np. przeciwciało.Poza tym jestem leczona z powodu wznowy na płucach a nikt nigdy nie pobierał z nich materiału do badań.Poza płucami badania nie wskazują na ziarnicę w innych węzłach.
Tak czy inaczej napiszcie proszę, jeśli macie doświadczenie czy warto iść na tę konsultację.A może należy to załatwić jakoś inaczej?
Pozdrawiam
Aniu;
Z Panem WJ mam takie doświadczenia, że prosilem go droga mailowa o konsulatację tak jakoś w lecie - był wtedy w Gruzji, odpisal i obecal ze jak wróci to się na pewno odezwie i... na tym się skończyło. Czyli generalnie mial mnie w d....
W kwestii jego wiedzy merytorycznej nie wypowiadam sie bo nie wiem... Co do Twojego leczenia... ADCETRIS - ale Ty o tym doskonale wiesz...