Ziarnica.pl
← Wróć do działu "Ogólne"
Ogólne

Centrum Onkologii/Bydgoszcz - pytania techniczne

Autor: ecce • 26.07.2012 11:49 • 3 odpowiedzi

ecce

26.07.2012 11:49

Odpowiedz
Witam,
jak w temacie: pytania techniczne dot. CO w Bydgoszczy.
Jak długo czekaliście na wyniki histologiczne po wycięciu węzła chłonnego? Czy wyniki są do odbioru w klinice chirurgii, czy może w innym miejscu?
Będę wdzięczna za re: (za kilka dni będą mnie ciąć; oczywiście prawdopodobnie odpowiedzą mi na wszystkie pytania przed/po zabiegu, ale obawiam się, że ze stresu niewiele z tego zapamiętam:))
Miłego dnia!

Asowa

26.07.2012 15:58

Odpowiedz

O 13:49, dnia 2012-07-26 Ecce napisał(-a):

Witam,

jak w temacie: pytania techniczne dot. CO w Bydgoszczy.

Jak długo czekaliście na wyniki histologiczne po wycięciu węzła chłonnego? Czy wyniki są do odbioru w klinice chirurgii, czy może w innym miejscu?

Będę wdzięczna za re: (za kilka dni będą mnie ciąć; oczywiście prawdopodobnie odpowiedzą mi na wszystkie pytania przed/po zabiegu, ale obawiam się, że ze stresu niewiele z tego zapamiętam:))

Miłego dnia!

Nie pomogę ci technicznie, bo nie leczyłam się tam.

Ale jeśli mogę coś doradzić to nagraj sobie rozmowę z lekarzem albo zapisuj wszystko co cię interesuje.

Na wizytę warto też zabrać ze sobą kogoś kto potrafi słuchać;)A potem być wsparciem dla ciebie....

ecce

26.07.2012 16:02

Odpowiedz

O 17:58, dnia 2012-07-26 Asowa napisał(-a):

Ale jeśli mogę coś doradzić to nagraj sobie rozmowę z lekarzem albo zapisuj wszystko co cię interesuje.

Na wizytę warto też zabrać ze sobą kogoś kto potrafi słuchać;)A potem być wsparciem dla ciebie....

Dzięki:)) Oczywiście pytanie na forum pewnie niepotrzebne i przesadzone, po prostu nieco - chwilami - panikuję. Za kilka dni zrobię dokładny, pogłębiony wywiad z "pobieraczami węzłów" (sic!). Pozdrawiam.

Asowa

26.07.2012 19:11

Odpowiedz

O 18:02, dnia 2012-07-26 ecce napisał(-a):

O 17:58, dnia 2012-07-26 Asowa napisał(-a):

Dzięki:)) Oczywiście pytanie na forum pewnie niepotrzebne i przesadzone, po prostu nieco - chwilami - panikuję. Za kilka dni zrobię dokładny, pogłębiony wywiad z "pobieraczami węzłów" (sic!). Pozdrawiam.

Takie pytania chyba nasuwają się wszystkim na początku drogi, potem już coraz bardziej z górki ;)