Ziarnica.pl
← Wróć do działu "Ogólne"
Ogólne

miejsce na oddziale w Warszawie

Autor: annamarchewa • 15.05.2012 08:37 • 9 odpowiedzi

annamarchewa

15.05.2012 08:37

Odpowiedz

Pytanie kieruję do osób leczących się na oddziale chłoniaków w CO w warszawie.Czy to normalne,że czeka się tam na miejsce na oddziale?W poradni stwierdzono wznowę i skierowano mnie na oddział,kazano się stawić 9-go na oddziale ale wcześniej zadzwonić i zapytać czy jest miejsce.I tak dzwonię każdego dnia do sekretariatu i słyszę miejsca brak,już 6 dni.Czy to normalne na tym oddziale czy może powinnam komuś się przypomnieć?Pozdrawiam

Anulek75

15.05.2012 18:53

Odpowiedz

O 10:37, dnia 2012-05-15 Annamarchewa napisał(-a):

Pytanie kieruję do osób leczących się na oddziale chłoniaków w CO w warszawie.Czy to normalne,że czeka się tam na miejsce na oddziale?W poradni stwierdzono wznowę i skierowano mnie na oddział,kazano się stawić 9-go na oddziale ale wcześniej zadzwonić i zapytać czy jest miejsce.I tak dzwonię każdego dnia do sekretariatu i słyszę miejsca brak,już 6 dni.Czy to normalne na tym oddziale czy może powinnam komuś się przypomnieć?Pozdrawiam

Niestety to normalne, też czekam na miejsce od kilku dni

Pozdrawiam

annamarchewa

15.05.2012 19:17

Odpowiedz

O 20:53, dnia 2012-05-15 Anulek75 napisał(-a):

O 10:37, dnia 2012-05-15 Annamarchewa napisał(-a):

Niestety to normalne, też czekam na miejsce od kilku dni

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź :)Czyli przed każdym pójściem na oddział trzeba przygotować się na czekanie ? czy może teraz wyjątkowo jakiś przestój?

annamarchewa

16.05.2012 14:12

Odpowiedz

Czekamy cierpliwie,choć z każdym dniem cierpliwości u mnie coraz mniej.Mieli mnie przyjąć 9-go,dziś 16-sty czyli 7 dni.Anulek75,ile dni czekasz? Może ktoś jeszcze dłużej?

Janek

16.05.2012 14:27

Odpowiedz

Po jakim czasie ta wznowa nastąpiła u Ciebie.

Janek

16.05.2012 14:32

Odpowiedz

U nie wznowa po 23 latach była we wrześniu a zaczęto leczyć w grudniu dokładnie 30 grudnia tego samego roku

annamarchewa

16.05.2012 17:51

Odpowiedz

O 16:27, dnia 2012-05-16 Janek napisał(-a):

Po jakim czasie ta wznowa nastąpiła u Ciebie.

Po 9 miesiącach od zakończonego leczenia.Może po prostu było niedoleczone-tego nie wie nikt,teraz to nieważne.Pod koniec marca wycięli węzeł a kilka tygodni wcześniej zaczęło się odkrztuszanie krwi.Mamy połowę maja-mam nadzieję,że złośnica nie rozszalała się do tego czasu.

annamarchewa

18.05.2012 13:24

Odpowiedz
Wygląda na to,że koniec czekania,miejsca na poniedziałek są.U mnie 12 dni oczekiwania, u koleżanki ;) tydzień.Dla tych,którzy mieliby taki problem w przyszłości:ponoć tak bywa i należy jedynie cierpliwie czekać :)
A swoją drogą cieszę się,że już będą mnie leczyć,tylko ten strach jak to leczenie przebiegnie...ale uczę się od forumowiczów i każdego dnia powtarzam:będzie dobrze!
pozdrawiam :)

INES

18.05.2012 14:17

Odpowiedz
Ja często miałam opóźnienia w planowanym przyjęciu nawet o 2 tyg.

Po pewnym czasie znalazłam sposób. Zaczęłam dzwonić (przypominać się) do swojego lekarza, który jednocześnie był dyrektorem odcinka, tydzień wcześniej. Ten tydzień wyprzedzenia, sprawiał, że on zawczasu szukał dla mnie miejsca i finalnie byłam przyjęta terminowo:)

annamarchewa

20.05.2012 11:44

Odpowiedz

O 16:17, dnia 2012-05-18 INES napisał(-a):

Ja często miałam opóźnienia w planowanym przyjęciu nawet o 2 tyg.

Po pewnym czasie znalazłam sposób. Zaczęłam dzwonić (przypominać się) do swojego lekarza, który jednocześnie był dyrektorem odcinka, tydzień wcześniej. Ten tydzień wyprzedzenia, sprawiał, że on zawczasu szukał dla mnie miejsca i finalnie byłam przyjęta terminowo:)

Super :)Dzięki za cenną wskazówkę!

POzdrawiam :)