Ziarnica.pl
← Wróć do działu "Ogólne"
Ogólne

bol wezlow,bol slinianek?

Autor: Marcin J • 16.04.2012 09:53 • 47 odpowiedzi

Marcin J

11.07.2012 09:01

Odpowiedz
Witam ponownie .
Wczoraj bylem na.ostatniej wizycie u dentysty,powiedzialem mu ze czasem jeszcze mnie bola wezly,on troche sie zdziwil,mowil ze juz niepowinno bolec :/ teraz to znowu niejestem pewien czy to naprawde zab byl wonien.... Wiec musze wam znowu troszke pozawracac glowy :( jak to jest z tymi wezlami,czy w ciagu tych paru mcy bardzo by urosly?i jak wyglada sytuacja z poceniem sie,bo w tamtym tygodniu mialem takie dwie noce ,ze spac niemoglem,tak mi cieplo bylo,ale to moze bo po treningu bylem.... Sorry ze tak "doope" zawracam.....

Marcin J

19.07.2012 16:28

Odpowiedz
przepraszam ,ze znowu pisze ale chcialbym uzyskac jakas odpowiedz.....
od paru dni znwu mnie bola wezly,nie jest to bol nie do zniesienia,ale jest.wydaje mi sie ,ze wezly sa takiej samej wielkosci jak byly.w sobote jade do Pl,na dwa tyg,czy jest ses robienia prywatnego USG jesli mialem TK?
pozdrawiam

Asowa

19.07.2012 18:28

Odpowiedz

O 18:28, dnia 2012-07-19 Marcin J napisał(-a):

przepraszam ,ze znowu pisze ale chcialbym uzyskac jakas odpowiedz.....

od paru dni znwu mnie bola wezly,nie jest to bol nie do zniesienia,ale jest.wydaje mi sie ,ze wezly sa takiej samej wielkosci jak byly.w sobote jade do Pl,na dwa tyg,czy jest ses robienia prywatnego USG jesli mialem TK?

pozdrawiam

Nawet jak 10 osób ci napisze, żebyś dał sobie spokój to i tak zrobisz po swojemu :)

Marcin J

19.07.2012 18:35

Odpowiedz

O 20:28, dnia 2012-07-19 Asowa napisał(-a):

Nawet jak 10 osób ci napisze, żebyś dał sobie spokój to i tak zrobisz po swojemu :)

Malo pomocna odpowiedz :/ ale dzieki

Asowa

20.07.2012 10:04

Odpowiedz

O 20:35, dnia 2012-07-19 Marcin J napisał(-a):

O 20:28, dnia 2012-07-19 Asowa napisał(-a):

Malo pomocna odpowiedz :/ ale dzieki

Marcin a jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Moim zdaniem powinieneś sobie odpuścić ;)

Marcin J

20.07.2012 15:02

Odpowiedz

O 12:04, dnia 2012-07-20 Asowa napisał(-a):

Marcin a jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Moim zdaniem powinieneś sobie odpuścić ;)

wiem co mialas wczesniej na mysli :)

tylko ,ze ile moga bolec wezly? bez przesady juz to sie ciagnie od kwietnia jak nie dluzej :/

Siwy

24.11.2012 18:37

Odpowiedz

Czy rozwiązałeś swój problem? /masz już jasność co ci dolegało, możesz się odezwać ponieważ borykam się z podobnym problemem od maja tego i może twoja wiedza była by dla mnie przydatna.

Wojtas

19.12.2012 21:31

Odpowiedz

O 19:37, dnia 2012-11-24 Siwy napisał(-a):

Czy rozwiązałeś swój problem? /masz już jasność co ci dolegało, możesz się odezwać ponieważ borykam się z podobnym problemem od maja tego i może twoja wiedza była by dla mnie przydatna.

Mam dokladnie to samo

Od okolo pol roku moze dluzej pobolewa mnie lewa czesc gradla, szyji, sam nie wiem.

Czasem bol ustaje na kilka dni, a potem wraca.

Ciezko go opisac., najczesciej przy ziewaniu, kichaniu.

Dzis po kichnieciu bol sie nasilil.

Dajcie znac co to moze byc i skad sie wzielo