Witam...Od pierwszego czerwca wiem, ze mam nowotwor ziarnicy zlosliwej. Od kilku lat mieszkam w Anglii i brytyjscy specjalisci przez pol roku leczyli mnie na ...gruzlice. Dodam, ze 21 maja zostalam mama Dominiki i dziwie sie czasem, ze moje malenstwo jest zdrowe po tej ilosci lekow, ktore musialam przyjmowac. Chyba w przyszlym tygodniu zaczynam chemie.Moi rodzice jescze nie wiedza, bo nie chce im tego mowic przez telefon. Wiedza tylko, ze mam problemy z wezlami. Okreslili mnie na trzeci stopien. Mam czysty szpik i czekam na wyniki PET-u. Boje sie... Czy czyta to ktos, kto mial trzeci stopien i jest zdrowy?
Na samym wstepie chcialam pogratulowac coreczki,
ja mam rowniez powiekszony wezel chlonny niew wiem co to jest narazie zrobilam badania krwi w czwartek usg pisze do ciebie bo rowniez mieszkam w angli i chcialam ci powiedziec ze nie jestes jedyna osoba ktora tak mocno kocha brytyjskich lekarzy. (...) 2 tyg temu poszlam do gp pokazujac mu moj wezel chlonny stwierdzil zebym okladala lodem w ciagu 2 tyg zejdzie ( minal tydz nie zeszlo) poszlam po 5 dniach do gp zobaczyl mnie inny lekarz ktory zaliczyl moj wezel do normalnych. na wlasna reke prywatnie robilam dzisiaj badania krwi w polskim laboratorium ktore nie sa perfekcyjne w czwartek mam usg rowniez prywatnie, poniewaz lekarze mnie poprostu wyslali do domu .
Zycze ci od serca powrotu do zdrowia. pozdrawiam.