Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Beta 2 mikroglobulina

Witam wszystkich mam pytanie do ziarniakow ktorzy zakonczyli leczenie. Jestem po 12 wlewie i w badaniu krwi mialem dodatkowe badanie biochemiczne na poziom Beta 2 mikroglobuliny wynik 1.94 mg/l norma...

odpowiedzi: 1 18 lat temu

Tomografia po 6 wlewie - czego się spodziewać??

Jestem po 6 wlewie abvd. Za tydzień mam tomografię. Czego się mam spodziewać, tzn. jakich wyników?? Choroba rozpoznana w grudniu 2006, leczenie od stycznia 2007, 3 stadium. Czy jest możliwe, że chemia...

odpowiedzi: 12 19 lat temu

Jak załatwić PET?

Jak załatwić PET? Gdzie iść i jakie dokumenty? Jestem z Wrocławia.

odpowiedzi: 5 19 lat temu

bóle węźłów chlonnych?

Witam.Od 4 dni mam przemijające bóle w klatce piersiowej w okolicach sródpiersia. A także żadsze bóle w miejscu gdzie miałem pobierany węzeł do badania. Byłem u lekaża rodzinnego i przepisał mi jakie...

odpowiedzi: 1 19 lat temu

białe bolesne grudki na języku

białe bolesne grudki na języku. co to może być a do tego temperatura?

odpowiedzi: 2 19 lat temu

papierosy

Witam,Mam pytanie odnośnie palenia papierosów w trakcie leczenia, wiem że palić NIE WOLNO pod żadnym pozorem, ale jak to zwykle bywa: zakaz-zakazem a życie-życiem.Mój brat który jest po 4 wlewie w żad...

odpowiedzi: 8 19 lat temu

Czy zdarza wam sie...

Czy zdarzyło/zdarza Wam sie ze lekarze komplementują Wasz wygląd badz w jakikolwiek sposob zwracają na niego uwage podczas wizyt?Czy to norma na oddziałach onkologicznych w ramach polepszenia pacjento...

czy zakladac port an poczatku leczenia?

witam czy port jest zeczywiscie lepszy od co 2 tygodniowego nakluwania? czy jest sens zakladania go juz na poczatku leczenia?

odpowiedzi: 6 19 lat temu

PET

proszę o informację jaki jest czas oczekiwania na PET..nadal jest wykonywany tylko w gliwicach i bydgoszczy??? a "prywatnie" jaki jest jego koszt??

ośrodki lecznenia zz

hej, u mojego taty podejrzewają zz, aktualnie oczekujemy jeszcze na wyniki biopsji a ja rozglądam się za jakimś dobrym szpitalem gdzie można leczyć ziarnicę, proszę polećcie jakiś ośrodek, najlepiej p...

opalanie :D

Wiem, że nie można sie opalac w czasie leczenia ale powiedzcie czy mozna opalac sie natrysko air brush? Pozdrawiam :)

mam problem

witam wszystkich! znalazłam tą strone gdy padło hasło "podejrzenie ziarnicy". dotyczy to mojego siostrzeńca, ma 24 lata i dotąd nigdy na nic nie chorował. spadło to na nas dosc nieoczekiwanie - tomogr...

odpowiedzi: 13 19 lat temu

czerniak zlosliwy

Witam wszystkich serdecznie, ktoś bliski z mojej najbliższzej rodziny, młoda kobieta, zdiagnozowano u niej czerniaka zlosliwego, chciałabym sie dowiedzieć czy istnieje forum podobne do waszego dotyczą...

odpowiedzi: 6 19 lat temu

Gdzie sie leczyc na ziarnice?

Witam.. Kochani jestescie wszyscy niezwykle silni i wspaniali.To po pierwsze. Po drugie, potrzebuje waszej pomocy- dokladniej informacji gdzi najlepiej leczyc ziarnice, przeprowadzac badanie kontrolne...

odpowiedzi: 10 19 lat temu

czy to juz koniec??

WitamBardzo bliska mi sosoba ma raka wezlow chlonnych.Niestety jest to przerzut raka z wyoperowanego raka mozgu.Slyszlem od pewniego doktora,ze raczej nie ma szans aby wyjsc z przerzutu:( na dodatek...

odpowiedzi: 5 19 lat temu