SPOŁECZNOŚĆ
 kalendarz
ZIARNICA
 Co to za choroba?
  etiologia
  objawy
  rozpoznanie
  klasyfikacja
  historia ZZ

 Jak nas leczą?
  chemioterapia
   abvd
   mopp
  immunoterapia
  radioterapia
  chirurgia
  przeszczep szpiku

 Warto wiedzieć
  afereza
  przeszczep
  cytostatyki
  kontrola
  półpasiec
  USG

 Skutki leczenia
  włosy
  skóra
  pamięć
  płodność
  psychika
  pełna lista

FORUM
wyciąg z netykiety
 ogólne
 czy mam ziarnicę?
 chemioterapia
 radioterapia
 przeszczep
 kulinarnie
 hyde park
wyszukaj na forum
 
najczęściej szukane frazy

OPOWIADANIA
 bez happy endu?
 radioterapia
 nasza ZZ
 pamiętnik Heli
 historia - Anetka
 historia - Baldi
 historia - Binka
 historia - Carinka
 historia - Dzidka
 historia - Tomaszek
 historia - Volcano
 anegdoty

AKTYWNE SONDY
historia sond

Z POLA WALKI
Lista blogów

GALERIE
 ozdrowieńcy
 trzy twarze
 łyso Ci?

Darek

WASZE WPISY
 komentarze stron
 księga gości

RÓŻNOŚCI
 archiwum
 tu jesteśmy
 geolokalizacja
 strony użytkowników

LICZNIK
 on-line: 1
gości: 1
użytkowników: 0

dzisiaj: 51
ogółem: 8810259
licznik od: 09.02.2006

TWOJE KONTO
zapomniałem hasła
login:
hasło:

pamiętaj mnie

NIE MASZ KONTA?
załóż sobie
po co mi konto?

zarejestrowanych: 1492

REKLAMA :)
Wyszukiwanie dla frazy: "wyniki morfologii"; wyświetlono wątków: 125.

postówmodyfikacja
węzeł nadobojczykowy 7mm, boję się...
założył(-a) Marti0801, 2017-10-15, wyświetleń: 3439
152017-11-09 12:58
Niepokojace wyniki krwi i węzeł karkowy
założył(-a) Aylith, 2012-01-24, wyświetleń: 24456
372017-05-21 01:27
Analiza wynikow
założył(-a) _ja_, 2012-01-16, wyświetleń: 31440
2612017-05-20 15:18
przeczulica skóry - czy to półpasiec?
założył(-a) dorota, 2007-10-07, wyświetleń: 40325
92017-05-18 07:56
Jak dalej pokierować diagnostyką?
założył(-a) Marta, 2017-04-09, wyświetleń: 2711
172017-06-02 01:40
powoli, w zlym kierunku
założył(-a) Rezo666, 2008-10-08, wyświetleń: 19003
332017-04-02 17:54
Wlosy po chemii......
założył(-a) Angelika889, 2016-11-13, wyświetleń: 9241
692017-11-05 12:29
Proszę o pomoc w interpretacji wyników
założył(-a) Mazynka, 2014-03-04, wyświetleń: 19290
552016-10-10 10:14
Tetnienie pod wezlem na szyji?
założył(-a) 34Ania, 2016-08-31, wyświetleń: 1988
02016-08-31 15:32
Czy to może być ziarnica ?
założył(-a) october, 2016-03-29, wyświetleń: 6019
52016-03-31 14:18
masakryczna morfologia
założył(-a) aniutek10, 2016-03-16, wyświetleń: 4986
142016-03-19 22:31
prosze o pomoc!!!😩
założył(-a) Justyna, 2016-03-16, wyświetleń: 11888
192016-03-29 14:05
Powiękoszne węzły chłonne karkowe.
założył(-a) Patka, 2015-09-28, wyświetleń: 3384
02015-09-28 18:37
początki diagnozy - co dalej?
założył(-a) Doniczka, 2015-05-18, wyświetleń: 7259
172015-05-30 12:52
BEACOPP
założył(-a) luka, 2015-04-08, wyświetleń: 7778
152015-05-03 09:03
Prośba o pomoc
założył(-a) Piotr, 2015-03-22, wyświetleń: 20333
982015-06-15 19:48
barwienia immunohistochemiczne
założył(-a) Frubelek171, 2015-02-13, wyświetleń: 6344
102015-02-18 12:08
Czy tylko hashimoto?
założył(-a) hashimotka, 2015-01-14, wyświetleń: 4357
52015-01-16 01:02
Prosze o porade bardzo prosze!
założył(-a) ania28, 2015-01-15, wyświetleń: 4237
62015-01-18 22:32
prosba o interpretacje wyniku z badania histopatologicznego
założył(-a) Aga16, 2014-12-05, wyświetleń: 7877
212014-12-20 22:51
Jakie następne badania przy podejrzeniu chłoniaka ?
założył(-a) pWlbbb, 2014-11-06, wyświetleń: 4458
42014-11-08 16:37
morfologia przy ZZ
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-23, wyświetleń: 3787
32014-10-23 17:29
BEATA 79- bardzo proszę Cię o kontakt!!
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-07, wyświetleń: 10623
442014-10-27 07:13
Powiekszone wezly
założył(-a) Sara, 2014-10-10, wyświetleń: 7701
12014-10-10 12:13
Czy to może być nowotwór?
założył(-a) justyna92, 2014-09-25, wyświetleń: 5000
32014-09-25 20:48
Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
założył(-a) aniula32, 2014-09-23, wyświetleń: 6110
162015-11-23 04:43
Tym razem ja pytam :)
założył(-a) Asowa , 2014-09-07, wyświetleń: 3040
152014-10-16 10:24
powiększone węzły-czy to może być coś poważnego?
założył(-a) tala1810, 2014-09-05, wyświetleń: 4962
122014-09-09 11:27
Trepanobiopsja a reselekcja węzłów
założył(-a) rwaschberger, 2014-08-22, wyświetleń: 4562
192014-08-29 11:18
czy to moze byc ziarnica?
założył(-a) ogonkowa , 2014-06-09, wyświetleń: 42295
2042016-05-18 07:39
DHAP
założył(-a) Grzybu87, 2014-05-25, wyświetleń: 2242
92014-05-27 10:01
USG węzłó chłonnych, proszę o odpowiedź
założył(-a) Loni, 2014-04-16, wyświetleń: 3494
82014-04-21 03:36
BEACOPP esksloeany ktoś się tak leczy obecnie?
założył(-a) moonia, 2014-04-09, wyświetleń: 5306
142014-04-10 17:22
Leukocyty.....
założył(-a) Asowa, 2014-04-07, wyświetleń: 2090
42014-04-07 23:00
Mocno powiększone węzły u dziecka
założył(-a) Marcin, 2014-04-04, wyświetleń: 3342
52014-04-05 16:25
co to może być
założył(-a) asia85, 2014-03-21, wyświetleń: 11132
132014-04-02 19:01
czy to może być ziarnica?
założył(-a) Mimblala, 2014-03-29, wyświetleń: 10650
42014-03-31 15:38
Od roku lekko powiększone węzły
założył(-a) Olka, 2014-03-29, wyświetleń: 4531
62014-03-31 22:43
typ LD - ubogi w limfocyty
założył(-a) moonia, 2014-03-23, wyświetleń: 1945
52014-03-24 20:52
Powiększone węzły chłonne
założył(-a) Maylen, 2014-03-06, wyświetleń: 13842
182014-03-08 07:36
moje objawy a ziarnica
założył(-a) GRzegorz 29, 2014-02-22, wyświetleń: 10614
232014-02-24 12:38
Powiększone węzły chłonne- ponownie
założył(-a) iza, 2014-02-05, wyświetleń: 6133
32014-02-06 00:15
usunięcie węzła hist-pat, pytania
założył(-a) rok, 2014-02-03, wyświetleń: 1350
42014-02-03 20:45
Choroba popromienna po petach
założył(-a) Sloninka3, 2014-01-12, wyświetleń: 6715
152015-02-21 22:51
Długotrwale powiększone węzły chłonne
założył(-a) Magda, 2014-01-05, wyświetleń: 47552
582017-10-25 16:56
Pytania dwa ;)
założył(-a) Papiaxxxx, 2014-01-05, wyświetleń: 4892
82014-01-10 17:51
węzły chłonne powiększone
założył(-a) tupa, 2013-05-10, wyświetleń: 3690
22013-11-21 08:49
złe samopoczucie, wyniki badań i poszukiwanie co mi dolega - proszę o pomoc
założył(-a) Hubol, 2013-10-30, wyświetleń: 3896
02013-10-30 10:27
Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
założył(-a) lagics, 2013-10-15, wyświetleń: 5316
122013-10-18 20:56
ból okolicy watroby
założył(-a) Shearer, 2013-08-07, wyświetleń: 10626
322013-10-30 10:39
jak was badaja po remisji
założył(-a) Annie2222, 2013-05-23, wyświetleń: 5882
112013-05-29 10:17
I po prezszczepie....
założył(-a) Kiu233, 2013-05-07, wyświetleń: 12059
352013-08-12 12:57
Wyniki biopsji cienkoigłowej
założył(-a) Daily*, 2013-04-30, wyświetleń: 7544
132013-05-04 16:46
Wyniki morfologii
założył(-a) Kikimora, 2013-04-28, wyświetleń: 4609
02013-04-28 18:11
Skutki uboczne ABVD
założył(-a) ella, 2013-04-23, wyświetleń: 4630
52013-04-25 19:04
Objawy ogolne
założył(-a) Paulla, 2013-04-20, wyświetleń: 3639
22013-04-21 14:32
Poty nocne
założył(-a) ika, 2012-12-18, wyświetleń: 8552
292013-02-27 17:06
Jak zacząć się diagnozować?
założył(-a) nowy_na_forum, 2013-01-09, wyświetleń: 5498
152013-01-10 18:41
ciąża ,a powiększony węzeł nadobojczykowy
założył(-a) Gosia82, 2012-12-29, wyświetleń: 3911
72013-01-01 11:33
Liczne powiększone węzły - wykluczenie ziarnicy
założył(-a) Mtr, 2012-12-05, wyświetleń: 14657
52012-12-05 22:14
wynik OB
założył(-a) zuza89, 2012-11-21, wyświetleń: 5326
52012-11-22 00:14
wezly od roku
założył(-a) xland, 2012-11-20, wyświetleń: 2933
72012-11-21 18:20
niska hemoglobina
założył(-a) richel, 2012-10-27, wyświetleń: 8430
112012-11-10 13:43
Do osób, które mają zajęty szpik
założył(-a) ania, 2012-11-08, wyświetleń: 4869
62012-11-09 09:24
Wyniki PET jestem załamana
założył(-a) ania, 2012-10-30, wyświetleń: 9665
242012-11-19 21:32
nieśmiałe powitanie
założył(-a) Ecce, 2012-07-24, wyświetleń: 5598
142012-09-27 21:08
Poradzcie co na odporność
założył(-a) Janek, 2012-09-22, wyświetleń: 8576
212012-10-03 11:49
kiepska morfologia
założył(-a) mirama, 2012-09-17, wyświetleń: 4456
22012-09-17 21:50
ziarnica czy zlośliwy chłoniak?
założył(-a) blondgirl, 2012-07-13, wyświetleń: 15569
322012-08-27 11:19
to znowu ja....
założył(-a) Kamilia89, 2012-06-13, wyświetleń: 18396
1152015-01-11 06:01
Proszę o pomoc w interpretacji wyniku :(
założył(-a) Kroooliczek89, 2011-03-30, wyświetleń: 12401
202012-05-17 01:09
Ile jest tu osób po SGN lub w trakcie?
założył(-a) INES, 2012-02-03, wyświetleń: 5490
342012-07-12 09:00
Parę pytań ozdrowieńca
założył(-a) Nessa, 2012-01-24, wyświetleń: 4223
72012-01-27 12:25
lekarz rodzinny twierdzi ze nic mi nie jest
założył(-a) Marcin84, 2012-01-07, wyświetleń: 17548
72014-12-28 23:31
Witam! Moje wyniki
założył(-a) Bartek, 2011-11-30, wyświetleń: 4895
72011-12-16 21:10
Niepewność.....
założył(-a) Kotred, 2011-11-27, wyświetleń: 15804
692014-01-06 22:52
Jak pomóc?
założył(-a) Zodiak, 2011-09-26, wyświetleń: 3673
82011-09-27 19:16
Naturalne metody poprawienia wyników krwi
założył(-a) Tilia, 2011-09-26, wyświetleń: 1938
52011-09-27 17:30
Leukocyty
założył(-a) Stasia, 2006-04-10, wyświetleń: 40940
702012-06-10 09:13
morfologia
założył(-a) Monika, 2011-07-26, wyświetleń: 9678
182011-07-29 11:48
Prośba o rade
założył(-a) BartekPN, 2011-07-04, wyświetleń: 10902
432011-08-16 14:58
Prosze o pomoc!
założył(-a) Asienka2011, 2011-06-08, wyświetleń: 12438
192011-06-21 21:03
Chłoniaki nieziarnicze...
założył(-a) Asowa, 2009-10-09, wyświetleń: 28322
622013-04-06 14:35
chcę tylko napisać co mnie trapi, nie mam głupich pytań
założył(-a) Piatka, 2011-05-05, wyświetleń: 4701
182011-05-10 18:21
Węzły "ziarnicze"...
założył(-a) Valeriana, 2011-04-01, wyświetleń: 22514
242011-04-02 22:28
progresja po 8 ABVD :(
założył(-a) evelek9, 2011-02-19, wyświetleń: 8123
152011-09-16 20:57
Ciążą i podejrzeniem chłoniaka ziarniczego
założył(-a) Ewa, 2010-09-15, wyświetleń: 6109
162010-10-22 08:08
prośba o pomoc
założył(-a) kasjenka, 2010-08-31, wyświetleń: 11744
142010-09-12 18:23
jak rozpoznaliście u siebie zz?
założył(-a) romek, 2010-08-06, wyświetleń: 7096
72010-08-07 22:16
9 latek z powiększonymi węzłami
założył(-a) monik, 2010-07-15, wyświetleń: 2232
22010-07-15 16:26
wezły szyjne
założył(-a) gonia27, 2010-06-03, wyświetleń: 4345
32010-06-05 08:38
Czy to powód do niepokoju?
założył(-a) Tosca, 2010-05-15, wyświetleń: 8965
72010-06-03 17:59
błędy naszych lekarzy
założył(-a) Piotr, 2010-03-17, wyświetleń: 5443
22010-03-17 20:20
Dylematy...
założył(-a) Aga71, 2010-03-02, wyświetleń: 4712
72010-03-03 18:03
Moje wyniki (Olcia24)
założył(-a) Kasandra1985, 2010-02-07, wyświetleń: 12269
272011-10-25 20:51
powiększone węzły dziwny rozmaz
założył(-a) Kasia, 2010-02-04, wyświetleń: 4636
12010-02-04 11:53
Bolący węzeł za uchem i niebolący na szyi
założył(-a) JulNik, 2009-11-02, wyświetleń: 6250
32009-11-03 13:53
wytarczyły badania USG?
założył(-a) Mika, 2009-10-11, wyświetleń: 2987
12009-10-12 10:12
Po wizycie u lekarza....
założył(-a) amelasia, 2009-08-03, wyświetleń: 2017
22009-08-03 18:27
naciek
założył(-a) stasia, 2009-05-11, wyświetleń: 4682
52009-06-11 17:43
"Powiększony" węzeł chłonny
założył(-a) Ciekawy, 2009-04-14, wyświetleń: 60554
532016-05-17 22:24
plamy na skórze, prosze o pomoc
założył(-a) ewcia88, 2008-11-07, wyświetleń: 8729
32008-12-15 00:01
Co dalej ???
założył(-a) OLA, 2008-10-14, wyświetleń: 20077
62008-10-21 21:39
Czy przy węzlach hypoechogenicznych konieczna jest biopsja ?
założył(-a) Kamm, 2008-09-06, wyświetleń: 15557
182012-05-05 12:01
zagadka - zz?
założył(-a) gosias, 2008-08-13, wyświetleń: 6121
42008-08-26 00:08
spalone żyły chemią
założył(-a) iwon, 2007-06-10, wyświetleń: 8495
162008-07-17 23:35
krwawienie z nosa
założył(-a) olga, 2008-05-09, wyświetleń: 8297
32008-05-10 11:58
Pytanie jakich wiele :(
założył(-a) Misiek, 2008-03-19, wyświetleń: 8392
152008-05-06 23:11
Kolejny temat z cyklu: Czy ma Waszą pomm ziarnicę. Liczę na Wasza pomoc
założył(-a) Bartek, 2008-01-15, wyświetleń: 4418
12008-01-15 13:44
Swiad skory..
założył(-a) Adam lat 24, 2006-03-14, wyświetleń: 12280
202007-12-20 15:54
wyniki badań
założył(-a) riannonn, 2005-09-06, wyświetleń: 4799
72007-12-15 20:55
Wycinek
założył(-a) viva, 2005-09-10, wyświetleń: 2219
02007-12-15 20:53
krew, zmiany po miesiacu, prosze
założył(-a) esther19, 2007-09-18, wyświetleń: 6520
352007-09-23 22:17
WBC
założył(-a) kicia, 2007-06-28, wyświetleń: 2560
52007-06-30 23:07
ciśnienie i tętno
założył(-a) kowol83, 2007-03-21, wyświetleń: 1467
22007-03-21 21:58
(zamknięty)Pomocy
założył(-a) rom, 2007-02-06, wyświetleń: 3651
142007-02-06 23:14
3 pytania nowego chorego
założył(-a) dorota, 2007-01-05, wyświetleń: 2585
42007-01-06 14:46
LDH
założył(-a) MagdaCh, 2006-11-02, wyświetleń: 4280
82006-12-19 22:40
objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
założył(-a) renii, 2006-08-26, wyświetleń: 17217
212007-12-15 22:04
Przeszczep - kiedy powrot do normalnosci ?
założył(-a) Tata, 2006-07-06, wyświetleń: 4239
102007-12-15 21:23
Wyniki morfologii.
założył(-a) Mavi, 2006-04-17, wyświetleń: 3994
62006-04-23 22:58
Proszę o poradę
założył(-a) Marta, 2006-04-04, wyświetleń: 7271
202007-12-15 21:20
wycięcie węzła - co i jak?
założył(-a) Wojtek, 2005-11-20, wyświetleń: 3474
62005-11-21 15:04
Kolejne nowe g***
założył(-a) fantomasz, 2005-09-22, wyświetleń: 10258
342017-07-09 01:51
mielofibroza
założył(-a) lena, 2005-06-22, wyświetleń: 80041
3262017-11-09 15:11

: (c) 2000-2019 www.ziarnica.pl :: polityka prywatności :: POMOC :: darowizna :: od autora :: statystyka strony :
: copyright - prawa autorskie zastrzeżone :