SPOŁECZNOŚĆ
 kalendarz
ZIARNICA
 Co to za choroba?
  etiologia
  objawy
  rozpoznanie
  klasyfikacja
  historia ZZ

 Jak nas leczą?
  chemioterapia
   abvd
   mopp
  immunoterapia
  radioterapia
  chirurgia
  przeszczep szpiku

 Warto wiedzieć
  afereza
  przeszczep
  cytostatyki
  kontrola
  półpasiec
  USG

 Skutki leczenia
  włosy
  skóra
  pamięć
  płodność
  psychika
  pełna lista

FORUM
wyciąg z netykiety
 ogólne
 czy mam ziarnicę?
 chemioterapia
 radioterapia
 przeszczep
 kulinarnie
 hyde park
wyszukaj na forum
 
najczęściej szukane frazy

OPOWIADANIA
 bez happy endu?
 radioterapia
 nasza ZZ
 pamiętnik Heli
 historia - Anetka
 historia - Baldi
 historia - Binka
 historia - Carinka
 historia - Dzidka
 historia - Tomaszek
 historia - Volcano
 anegdoty

AKTYWNE SONDY
historia sond

Z POLA WALKI
Lista blogów

GALERIE
 ozdrowieńcy
 trzy twarze
 łyso Ci?

Madzia1

WASZE WPISY
 komentarze stron
 księga gości

RÓŻNOŚCI
 archiwum
 tu jesteśmy
 geolokalizacja
 strony użytkowników

LICZNIK
 on-line: 1
gości: 1
użytkowników: 0

dzisiaj: 5
ogółem: 8784699
licznik od: 09.02.2006

TWOJE KONTO
zapomniałem hasła
login:
hasło:

pamiętaj mnie

NIE MASZ KONTA?
załóż sobie
po co mi konto?

zarejestrowanych: 1492

REKLAMA :)
Wyszukiwanie dla frazy: "wyniki morfologii"; wyświetlono wątków: 125.

postówmodyfikacja
węzeł nadobojczykowy 7mm, boję się...
założył(-a) Marti0801, 2017-10-15, wyświetleń: 1545
152017-11-09 12:58
Niepokojace wyniki krwi i węzeł karkowy
założył(-a) Aylith, 2012-01-24, wyświetleń: 22693
372017-05-21 01:27
Analiza wynikow
założył(-a) _ja_, 2012-01-16, wyświetleń: 29359
2612017-05-20 15:18
przeczulica skóry - czy to półpasiec?
założył(-a) dorota, 2007-10-07, wyświetleń: 37925
92017-05-18 07:56
Jak dalej pokierować diagnostyką?
założył(-a) Marta, 2017-04-09, wyświetleń: 1671
172017-06-02 01:40
powoli, w zlym kierunku
założył(-a) Rezo666, 2008-10-08, wyświetleń: 17733
332017-04-02 17:54
Wlosy po chemii......
założył(-a) Angelika889, 2016-11-13, wyświetleń: 6192
692017-11-05 12:29
Proszę o pomoc w interpretacji wyników
założył(-a) Mazynka, 2014-03-04, wyświetleń: 17026
552016-10-10 10:14
Tetnienie pod wezlem na szyji?
założył(-a) 34Ania, 2016-08-31, wyświetleń: 1423
02016-08-31 15:32
Czy to może być ziarnica ?
założył(-a) october, 2016-03-29, wyświetleń: 4848
52016-03-31 14:18
masakryczna morfologia
założył(-a) aniutek10, 2016-03-16, wyświetleń: 4012
142016-03-19 22:31
prosze o pomoc!!!😩
założył(-a) Justyna, 2016-03-16, wyświetleń: 9298
192016-03-29 14:05
Powiękoszne węzły chłonne karkowe.
założył(-a) Patka, 2015-09-28, wyświetleń: 2834
02015-09-28 18:37
początki diagnozy - co dalej?
założył(-a) Doniczka, 2015-05-18, wyświetleń: 6173
172015-05-30 12:52
BEACOPP
założył(-a) luka, 2015-04-08, wyświetleń: 6694
152015-05-03 09:03
Prośba o pomoc
założył(-a) Piotr, 2015-03-22, wyświetleń: 17388
982015-06-15 19:48
barwienia immunohistochemiczne
założył(-a) Frubelek171, 2015-02-13, wyświetleń: 5405
102015-02-18 12:08
Czy tylko hashimoto?
założył(-a) hashimotka, 2015-01-14, wyświetleń: 3816
52015-01-16 01:02
Prosze o porade bardzo prosze!
założył(-a) ania28, 2015-01-15, wyświetleń: 3853
62015-01-18 22:32
prosba o interpretacje wyniku z badania histopatologicznego
założył(-a) Aga16, 2014-12-05, wyświetleń: 6869
212014-12-20 22:51
Jakie następne badania przy podejrzeniu chłoniaka ?
założył(-a) pWlbbb, 2014-11-06, wyświetleń: 3862
42014-11-08 16:37
morfologia przy ZZ
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-23, wyświetleń: 3384
32014-10-23 17:29
BEATA 79- bardzo proszę Cię o kontakt!!
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-07, wyświetleń: 9626
442014-10-27 07:13
Powiekszone wezly
założył(-a) Sara, 2014-10-10, wyświetleń: 6874
12014-10-10 12:13
Czy to może być nowotwór?
założył(-a) justyna92, 2014-09-25, wyświetleń: 4464
32014-09-25 20:48
Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
założył(-a) aniula32, 2014-09-23, wyświetleń: 5558
162015-11-23 04:43
Tym razem ja pytam :)
założył(-a) Asowa , 2014-09-07, wyświetleń: 2768
152014-10-16 10:24
powiększone węzły-czy to może być coś poważnego?
założył(-a) tala1810, 2014-09-05, wyświetleń: 4556
122014-09-09 11:27
Trepanobiopsja a reselekcja węzłów
założył(-a) rwaschberger, 2014-08-22, wyświetleń: 4049
192014-08-29 11:18
czy to moze byc ziarnica?
założył(-a) ogonkowa , 2014-06-09, wyświetleń: 38505
2042016-05-18 07:39
DHAP
założył(-a) Grzybu87, 2014-05-25, wyświetleń: 2074
92014-05-27 10:01
USG węzłó chłonnych, proszę o odpowiedź
założył(-a) Loni, 2014-04-16, wyświetleń: 3169
82014-04-21 03:36
BEACOPP esksloeany ktoś się tak leczy obecnie?
założył(-a) moonia, 2014-04-09, wyświetleń: 4762
142014-04-10 17:22
Leukocyty.....
założył(-a) Asowa, 2014-04-07, wyświetleń: 1909
42014-04-07 23:00
Mocno powiększone węzły u dziecka
założył(-a) Marcin, 2014-04-04, wyświetleń: 2999
52014-04-05 16:25
co to może być
założył(-a) asia85, 2014-03-21, wyświetleń: 9742
132014-04-02 19:01
czy to może być ziarnica?
założył(-a) Mimblala, 2014-03-29, wyświetleń: 9190
42014-03-31 15:38
Od roku lekko powiększone węzły
założył(-a) Olka, 2014-03-29, wyświetleń: 4055
62014-03-31 22:43
typ LD - ubogi w limfocyty
założył(-a) moonia, 2014-03-23, wyświetleń: 1823
52014-03-24 20:52
Powiększone węzły chłonne
założył(-a) Maylen, 2014-03-06, wyświetleń: 12436
182014-03-08 07:36
moje objawy a ziarnica
założył(-a) GRzegorz 29, 2014-02-22, wyświetleń: 9184
232014-02-24 12:38
Powiększone węzły chłonne- ponownie
założył(-a) iza, 2014-02-05, wyświetleń: 5469
32014-02-06 00:15
usunięcie węzła hist-pat, pytania
założył(-a) rok, 2014-02-03, wyświetleń: 1266
42014-02-03 20:45
Choroba popromienna po petach
założył(-a) Sloninka3, 2014-01-12, wyświetleń: 6061
152015-02-21 22:51
Długotrwale powiększone węzły chłonne
założył(-a) Magda, 2014-01-05, wyświetleń: 42878
582017-10-25 16:56
Pytania dwa ;)
założył(-a) Papiaxxxx, 2014-01-05, wyświetleń: 4410
82014-01-10 17:51
węzły chłonne powiększone
założył(-a) tupa, 2013-05-10, wyświetleń: 3278
22013-11-21 08:49
złe samopoczucie, wyniki badań i poszukiwanie co mi dolega - proszę o pomoc
założył(-a) Hubol, 2013-10-30, wyświetleń: 3446
02013-10-30 10:27
Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
założył(-a) lagics, 2013-10-15, wyświetleń: 4816
122013-10-18 20:56
ból okolicy watroby
założył(-a) Shearer, 2013-08-07, wyświetleń: 9801
322013-10-30 10:39
jak was badaja po remisji
założył(-a) Annie2222, 2013-05-23, wyświetleń: 5279
112013-05-29 10:17
I po prezszczepie....
założył(-a) Kiu233, 2013-05-07, wyświetleń: 11072
352013-08-12 12:57
Wyniki biopsji cienkoigłowej
założył(-a) Daily*, 2013-04-30, wyświetleń: 6444
132013-05-04 16:46
Wyniki morfologii
założył(-a) Kikimora, 2013-04-28, wyświetleń: 4195
02013-04-28 18:11
Skutki uboczne ABVD
założył(-a) ella, 2013-04-23, wyświetleń: 4238
52013-04-25 19:04
Objawy ogolne
założył(-a) Paulla, 2013-04-20, wyświetleń: 3409
22013-04-21 14:32
Poty nocne
założył(-a) ika, 2012-12-18, wyświetleń: 7711
292013-02-27 17:06
Jak zacząć się diagnozować?
założył(-a) nowy_na_forum, 2013-01-09, wyświetleń: 5138
152013-01-10 18:41
ciąża ,a powiększony węzeł nadobojczykowy
założył(-a) Gosia82, 2012-12-29, wyświetleń: 3382
72013-01-01 11:33
Liczne powiększone węzły - wykluczenie ziarnicy
założył(-a) Mtr, 2012-12-05, wyświetleń: 13359
52012-12-05 22:14
wynik OB
założył(-a) zuza89, 2012-11-21, wyświetleń: 4781
52012-11-22 00:14
wezly od roku
założył(-a) xland, 2012-11-20, wyświetleń: 2679
72012-11-21 18:20
niska hemoglobina
założył(-a) richel, 2012-10-27, wyświetleń: 7814
112012-11-10 13:43
Do osób, które mają zajęty szpik
założył(-a) ania, 2012-11-08, wyświetleń: 4482
62012-11-09 09:24
Wyniki PET jestem załamana
założył(-a) ania, 2012-10-30, wyświetleń: 9016
242012-11-19 21:32
nieśmiałe powitanie
założył(-a) Ecce, 2012-07-24, wyświetleń: 5098
142012-09-27 21:08
Poradzcie co na odporność
założył(-a) Janek, 2012-09-22, wyświetleń: 7651
212012-10-03 11:49
kiepska morfologia
założył(-a) mirama, 2012-09-17, wyświetleń: 3945
22012-09-17 21:50
ziarnica czy zlośliwy chłoniak?
założył(-a) blondgirl, 2012-07-13, wyświetleń: 14402
322012-08-27 11:19
to znowu ja....
założył(-a) Kamilia89, 2012-06-13, wyświetleń: 16994
1152015-01-11 06:01
Proszę o pomoc w interpretacji wyniku :(
założył(-a) Kroooliczek89, 2011-03-30, wyświetleń: 11544
202012-05-17 01:09
Ile jest tu osób po SGN lub w trakcie?
założył(-a) INES, 2012-02-03, wyświetleń: 5223
342012-07-12 09:00
Parę pytań ozdrowieńca
założył(-a) Nessa, 2012-01-24, wyświetleń: 3852
72012-01-27 12:25
lekarz rodzinny twierdzi ze nic mi nie jest
założył(-a) Marcin84, 2012-01-07, wyświetleń: 16044
72014-12-28 23:31
Witam! Moje wyniki
założył(-a) Bartek, 2011-11-30, wyświetleń: 4452
72011-12-16 21:10
Niepewność.....
założył(-a) Kotred, 2011-11-27, wyświetleń: 14435
692014-01-06 22:52
Jak pomóc?
założył(-a) Zodiak, 2011-09-26, wyświetleń: 3424
82011-09-27 19:16
Naturalne metody poprawienia wyników krwi
założył(-a) Tilia, 2011-09-26, wyświetleń: 1839
52011-09-27 17:30
Leukocyty
założył(-a) Stasia, 2006-04-10, wyświetleń: 39843
702012-06-10 09:13
morfologia
założył(-a) Monika, 2011-07-26, wyświetleń: 8752
182011-07-29 11:48
Prośba o rade
założył(-a) BartekPN, 2011-07-04, wyświetleń: 10021
432011-08-16 14:58
Prosze o pomoc!
założył(-a) Asienka2011, 2011-06-08, wyświetleń: 11390
192011-06-21 21:03
Chłoniaki nieziarnicze...
założył(-a) Asowa, 2009-10-09, wyświetleń: 25886
622013-04-06 14:35
chcę tylko napisać co mnie trapi, nie mam głupich pytań
założył(-a) Piatka, 2011-05-05, wyświetleń: 4483
182011-05-10 18:21
Węzły "ziarnicze"...
założył(-a) Valeriana, 2011-04-01, wyświetleń: 20835
242011-04-02 22:28
progresja po 8 ABVD :(
założył(-a) evelek9, 2011-02-19, wyświetleń: 7829
152011-09-16 20:57
Ciążą i podejrzeniem chłoniaka ziarniczego
założył(-a) Ewa, 2010-09-15, wyświetleń: 5875
162010-10-22 08:08
prośba o pomoc
założył(-a) kasjenka, 2010-08-31, wyświetleń: 10771
142010-09-12 18:23
jak rozpoznaliście u siebie zz?
założył(-a) romek, 2010-08-06, wyświetleń: 6829
72010-08-07 22:16
9 latek z powiększonymi węzłami
założył(-a) monik, 2010-07-15, wyświetleń: 2148
22010-07-15 16:26
wezły szyjne
założył(-a) gonia27, 2010-06-03, wyświetleń: 4145
32010-06-05 08:38
Czy to powód do niepokoju?
założył(-a) Tosca, 2010-05-15, wyświetleń: 8500
72010-06-03 17:59
błędy naszych lekarzy
założył(-a) Piotr, 2010-03-17, wyświetleń: 5216
22010-03-17 20:20
Dylematy...
założył(-a) Aga71, 2010-03-02, wyświetleń: 4534
72010-03-03 18:03
Moje wyniki (Olcia24)
założył(-a) Kasandra1985, 2010-02-07, wyświetleń: 11578
272011-10-25 20:51
powiększone węzły dziwny rozmaz
założył(-a) Kasia, 2010-02-04, wyświetleń: 4396
12010-02-04 11:53
Bolący węzeł za uchem i niebolący na szyi
założył(-a) JulNik, 2009-11-02, wyświetleń: 5930
32009-11-03 13:53
wytarczyły badania USG?
założył(-a) Mika, 2009-10-11, wyświetleń: 2899
12009-10-12 10:12
Po wizycie u lekarza....
założył(-a) amelasia, 2009-08-03, wyświetleń: 1974
22009-08-03 18:27
naciek
założył(-a) stasia, 2009-05-11, wyświetleń: 4566
52009-06-11 17:43
"Powiększony" węzeł chłonny
założył(-a) Ciekawy, 2009-04-14, wyświetleń: 56902
532016-05-17 22:24
plamy na skórze, prosze o pomoc
założył(-a) ewcia88, 2008-11-07, wyświetleń: 8282
32008-12-15 00:01
Co dalej ???
założył(-a) OLA, 2008-10-14, wyświetleń: 18886
62008-10-21 21:39
Czy przy węzlach hypoechogenicznych konieczna jest biopsja ?
założył(-a) Kamm, 2008-09-06, wyświetleń: 15005
182012-05-05 12:01
zagadka - zz?
założył(-a) gosias, 2008-08-13, wyświetleń: 6029
42008-08-26 00:08
spalone żyły chemią
założył(-a) iwon, 2007-06-10, wyświetleń: 7729
162008-07-17 23:35
krwawienie z nosa
założył(-a) olga, 2008-05-09, wyświetleń: 7674
32008-05-10 11:58
Pytanie jakich wiele :(
założył(-a) Misiek, 2008-03-19, wyświetleń: 7977
152008-05-06 23:11
Kolejny temat z cyklu: Czy ma Waszą pomm ziarnicę. Liczę na Wasza pomoc
założył(-a) Bartek, 2008-01-15, wyświetleń: 4038
12008-01-15 13:44
Swiad skory..
założył(-a) Adam lat 24, 2006-03-14, wyświetleń: 11344
202007-12-20 15:54
wyniki badań
założył(-a) riannonn, 2005-09-06, wyświetleń: 4522
72007-12-15 20:55
Wycinek
założył(-a) viva, 2005-09-10, wyświetleń: 2081
02007-12-15 20:53
krew, zmiany po miesiacu, prosze
założył(-a) esther19, 2007-09-18, wyświetleń: 6149
352007-09-23 22:17
WBC
założył(-a) kicia, 2007-06-28, wyświetleń: 2459
52007-06-30 23:07
ciśnienie i tętno
założył(-a) kowol83, 2007-03-21, wyświetleń: 1413
22007-03-21 21:58
(zamknięty)Pomocy
założył(-a) rom, 2007-02-06, wyświetleń: 3198
142007-02-06 23:14
3 pytania nowego chorego
założył(-a) dorota, 2007-01-05, wyświetleń: 2471
42007-01-06 14:46
LDH
założył(-a) MagdaCh, 2006-11-02, wyświetleń: 4094
82006-12-19 22:40
objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
założył(-a) renii, 2006-08-26, wyświetleń: 16207
212007-12-15 22:04
Przeszczep - kiedy powrot do normalnosci ?
założył(-a) Tata, 2006-07-06, wyświetleń: 3979
102007-12-15 21:23
Wyniki morfologii.
założył(-a) Mavi, 2006-04-17, wyświetleń: 3744
62006-04-23 22:58
Proszę o poradę
założył(-a) Marta, 2006-04-04, wyświetleń: 6786
202007-12-15 21:20
wycięcie węzła - co i jak?
założył(-a) Wojtek, 2005-11-20, wyświetleń: 3220
62005-11-21 15:04
Kolejne nowe g***
założył(-a) fantomasz, 2005-09-22, wyświetleń: 9273
342017-07-09 01:51
mielofibroza
założył(-a) lena, 2005-06-22, wyświetleń: 74396
3262017-11-09 15:11

: (c) 2000-2018 www.ziarnica.pl :: polityka prywatności :: POMOC :: darowizna :: od autora :: statystyka strony :
: copyright - prawa autorskie zastrzeżone :