SPOŁECZNOŚĆ
 kalendarz
ZIARNICA
 Co to za choroba?
  etiologia
  objawy
  rozpoznanie
  klasyfikacja
  historia ZZ

 Jak nas leczą?
  chemioterapia
   abvd
   mopp
  immunoterapia
  radioterapia
  chirurgia
  przeszczep szpiku

 Warto wiedzieć
  afereza
  przeszczep
  cytostatyki
  kontrola
  półpasiec
  USG

 Skutki leczenia
  włosy
  skóra
  pamięć
  płodność
  psychika
  pełna lista

FORUM
wyciąg z netykiety
 ogólne
 czy mam ziarnicę?
 chemioterapia
 radioterapia
 przeszczep
 kulinarnie
 hyde park
wyszukaj na forum
 
najczęściej szukane frazy

OPOWIADANIA
 bez happy endu?
 radioterapia
 nasza ZZ
 pamiętnik Heli
 historia - Anetka
 historia - Baldi
 historia - Binka
 historia - Carinka
 historia - Dzidka
 historia - Tomaszek
 historia - Volcano
 anegdoty

AKTYWNE SONDY
historia sond

Z POLA WALKI
Lista blogów

GALERIE
 ozdrowieńcy
 trzy twarze
 łyso Ci?

Gabi18

WASZE WPISY
 komentarze stron
 księga gości

RÓŻNOŚCI
 archiwum
 tu jesteśmy
 geolokalizacja
 strony użytkowników

LICZNIK
 on-line: 1
gości: 1
użytkowników: 0

dzisiaj: 7
ogółem: 8796092
licznik od: 09.02.2006

TWOJE KONTO
zapomniałem hasła
login:
hasło:

pamiętaj mnie

NIE MASZ KONTA?
załóż sobie
po co mi konto?

zarejestrowanych: 1492

REKLAMA :)
Wyszukiwanie dla frazy: "wyniki morfologii"; wyświetlono wątków: 125.

postówmodyfikacja
węzeł nadobojczykowy 7mm, boję się...
założył(-a) Marti0801, 2017-10-15, wyświetleń: 2580
152017-11-09 12:58
Niepokojace wyniki krwi i węzeł karkowy
założył(-a) Aylith, 2012-01-24, wyświetleń: 23739
372017-05-21 01:27
Analiza wynikow
założył(-a) _ja_, 2012-01-16, wyświetleń: 30476
2612017-05-20 15:18
przeczulica skóry - czy to półpasiec?
założył(-a) dorota, 2007-10-07, wyświetleń: 39413
92017-05-18 07:56
Jak dalej pokierować diagnostyką?
założył(-a) Marta, 2017-04-09, wyświetleń: 2227
172017-06-02 01:40
powoli, w zlym kierunku
założył(-a) Rezo666, 2008-10-08, wyświetleń: 18637
332017-04-02 17:54
Wlosy po chemii......
założył(-a) Angelika889, 2016-11-13, wyświetleń: 7737
692017-11-05 12:29
Proszę o pomoc w interpretacji wyników
założył(-a) Mazynka, 2014-03-04, wyświetleń: 18321
552016-10-10 10:14
Tetnienie pod wezlem na szyji?
założył(-a) 34Ania, 2016-08-31, wyświetleń: 1731
02016-08-31 15:32
Czy to może być ziarnica ?
założył(-a) october, 2016-03-29, wyświetleń: 5526
52016-03-31 14:18
masakryczna morfologia
założył(-a) aniutek10, 2016-03-16, wyświetleń: 4575
142016-03-19 22:31
prosze o pomoc!!!😩
założył(-a) Justyna, 2016-03-16, wyświetleń: 10831
192016-03-29 14:05
Powiękoszne węzły chłonne karkowe.
założył(-a) Patka, 2015-09-28, wyświetleń: 3132
02015-09-28 18:37
początki diagnozy - co dalej?
założył(-a) Doniczka, 2015-05-18, wyświetleń: 6763
172015-05-30 12:52
BEACOPP
założył(-a) luka, 2015-04-08, wyświetleń: 7307
152015-05-03 09:03
Prośba o pomoc
założył(-a) Piotr, 2015-03-22, wyświetleń: 18853
982015-06-15 19:48
barwienia immunohistochemiczne
założył(-a) Frubelek171, 2015-02-13, wyświetleń: 5917
102015-02-18 12:08
Czy tylko hashimoto?
założył(-a) hashimotka, 2015-01-14, wyświetleń: 4105
52015-01-16 01:02
Prosze o porade bardzo prosze!
założył(-a) ania28, 2015-01-15, wyświetleń: 4077
62015-01-18 22:32
prosba o interpretacje wyniku z badania histopatologicznego
założył(-a) Aga16, 2014-12-05, wyświetleń: 7431
212014-12-20 22:51
Jakie następne badania przy podejrzeniu chłoniaka ?
założył(-a) pWlbbb, 2014-11-06, wyświetleń: 4197
42014-11-08 16:37
morfologia przy ZZ
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-23, wyświetleń: 3608
32014-10-23 17:29
BEATA 79- bardzo proszę Cię o kontakt!!
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-07, wyświetleń: 10196
442014-10-27 07:13
Powiekszone wezly
założył(-a) Sara, 2014-10-10, wyświetleń: 7338
12014-10-10 12:13
Czy to może być nowotwór?
założył(-a) justyna92, 2014-09-25, wyświetleń: 4778
32014-09-25 20:48
Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
założył(-a) aniula32, 2014-09-23, wyświetleń: 5880
162015-11-23 04:43
Tym razem ja pytam :)
założył(-a) Asowa , 2014-09-07, wyświetleń: 2912
152014-10-16 10:24
powiększone węzły-czy to może być coś poważnego?
założył(-a) tala1810, 2014-09-05, wyświetleń: 4787
122014-09-09 11:27
Trepanobiopsja a reselekcja węzłów
założył(-a) rwaschberger, 2014-08-22, wyświetleń: 4349
192014-08-29 11:18
czy to moze byc ziarnica?
założył(-a) ogonkowa , 2014-06-09, wyświetleń: 40700
2042016-05-18 07:39
DHAP
założył(-a) Grzybu87, 2014-05-25, wyświetleń: 2172
92014-05-27 10:01
USG węzłó chłonnych, proszę o odpowiedź
założył(-a) Loni, 2014-04-16, wyświetleń: 3361
82014-04-21 03:36
BEACOPP esksloeany ktoś się tak leczy obecnie?
założył(-a) moonia, 2014-04-09, wyświetleń: 5060
142014-04-10 17:22
Leukocyty.....
założył(-a) Asowa, 2014-04-07, wyświetleń: 2010
42014-04-07 23:00
Mocno powiększone węzły u dziecka
założył(-a) Marcin, 2014-04-04, wyświetleń: 3205
52014-04-05 16:25
co to może być
założył(-a) asia85, 2014-03-21, wyświetleń: 10487
132014-04-02 19:01
czy to może być ziarnica?
założył(-a) Mimblala, 2014-03-29, wyświetleń: 10025
42014-03-31 15:38
Od roku lekko powiększone węzły
założył(-a) Olka, 2014-03-29, wyświetleń: 4315
62014-03-31 22:43
typ LD - ubogi w limfocyty
założył(-a) moonia, 2014-03-23, wyświetleń: 1895
52014-03-24 20:52
Powiększone węzły chłonne
założył(-a) Maylen, 2014-03-06, wyświetleń: 13228
182014-03-08 07:36
moje objawy a ziarnica
założył(-a) GRzegorz 29, 2014-02-22, wyświetleń: 9985
232014-02-24 12:38
Powiększone węzły chłonne- ponownie
założył(-a) iza, 2014-02-05, wyświetleń: 5865
32014-02-06 00:15
usunięcie węzła hist-pat, pytania
założył(-a) rok, 2014-02-03, wyświetleń: 1316
42014-02-03 20:45
Choroba popromienna po petach
założył(-a) Sloninka3, 2014-01-12, wyświetleń: 6442
152015-02-21 22:51
Długotrwale powiększone węzły chłonne
założył(-a) Magda, 2014-01-05, wyświetleń: 45768
582017-10-25 16:56
Pytania dwa ;)
założył(-a) Papiaxxxx, 2014-01-05, wyświetleń: 4683
82014-01-10 17:51
węzły chłonne powiększone
założył(-a) tupa, 2013-05-10, wyświetleń: 3504
22013-11-21 08:49
złe samopoczucie, wyniki badań i poszukiwanie co mi dolega - proszę o pomoc
założył(-a) Hubol, 2013-10-30, wyświetleń: 3699
02013-10-30 10:27
Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
założył(-a) lagics, 2013-10-15, wyświetleń: 5085
122013-10-18 20:56
ból okolicy watroby
założył(-a) Shearer, 2013-08-07, wyświetleń: 10266
322013-10-30 10:39
jak was badaja po remisji
założył(-a) Annie2222, 2013-05-23, wyświetleń: 5620
112013-05-29 10:17
I po prezszczepie....
założył(-a) Kiu233, 2013-05-07, wyświetleń: 11635
352013-08-12 12:57
Wyniki biopsji cienkoigłowej
założył(-a) Daily*, 2013-04-30, wyświetleń: 7108
132013-05-04 16:46
Wyniki morfologii
założył(-a) Kikimora, 2013-04-28, wyświetleń: 4436
02013-04-28 18:11
Skutki uboczne ABVD
założył(-a) ella, 2013-04-23, wyświetleń: 4456
52013-04-25 19:04
Objawy ogolne
założył(-a) Paulla, 2013-04-20, wyświetleń: 3540
22013-04-21 14:32
Poty nocne
założył(-a) ika, 2012-12-18, wyświetleń: 8138
292013-02-27 17:06
Jak zacząć się diagnozować?
założył(-a) nowy_na_forum, 2013-01-09, wyświetleń: 5339
152013-01-10 18:41
ciąża ,a powiększony węzeł nadobojczykowy
założył(-a) Gosia82, 2012-12-29, wyświetleń: 3672
72013-01-01 11:33
Liczne powiększone węzły - wykluczenie ziarnicy
założył(-a) Mtr, 2012-12-05, wyświetleń: 14109
52012-12-05 22:14
wynik OB
założył(-a) zuza89, 2012-11-21, wyświetleń: 5087
52012-11-22 00:14
wezly od roku
założył(-a) xland, 2012-11-20, wyświetleń: 2832
72012-11-21 18:20
niska hemoglobina
założył(-a) richel, 2012-10-27, wyświetleń: 8142
112012-11-10 13:43
Do osób, które mają zajęty szpik
założył(-a) ania, 2012-11-08, wyświetleń: 4710
62012-11-09 09:24
Wyniki PET jestem załamana
założył(-a) ania, 2012-10-30, wyświetleń: 9392
242012-11-19 21:32
nieśmiałe powitanie
założył(-a) Ecce, 2012-07-24, wyświetleń: 5394
142012-09-27 21:08
Poradzcie co na odporność
założył(-a) Janek, 2012-09-22, wyświetleń: 8145
212012-10-03 11:49
kiepska morfologia
założył(-a) mirama, 2012-09-17, wyświetleń: 4216
22012-09-17 21:50
ziarnica czy zlośliwy chłoniak?
założył(-a) blondgirl, 2012-07-13, wyświetleń: 15097
322012-08-27 11:19
to znowu ja....
założył(-a) Kamilia89, 2012-06-13, wyświetleń: 17680
1152015-01-11 06:01
Proszę o pomoc w interpretacji wyniku :(
założył(-a) Kroooliczek89, 2011-03-30, wyświetleń: 12049
202012-05-17 01:09
Ile jest tu osób po SGN lub w trakcie?
założył(-a) INES, 2012-02-03, wyświetleń: 5366
342012-07-12 09:00
Parę pytań ozdrowieńca
założył(-a) Nessa, 2012-01-24, wyświetleń: 4081
72012-01-27 12:25
lekarz rodzinny twierdzi ze nic mi nie jest
założył(-a) Marcin84, 2012-01-07, wyświetleń: 17110
72014-12-28 23:31
Witam! Moje wyniki
założył(-a) Bartek, 2011-11-30, wyświetleń: 4736
72011-12-16 21:10
Niepewność.....
założył(-a) Kotred, 2011-11-27, wyświetleń: 15165
692014-01-06 22:52
Jak pomóc?
założył(-a) Zodiak, 2011-09-26, wyświetleń: 3586
82011-09-27 19:16
Naturalne metody poprawienia wyników krwi
założył(-a) Tilia, 2011-09-26, wyświetleń: 1890
52011-09-27 17:30
Leukocyty
założył(-a) Stasia, 2006-04-10, wyświetleń: 40431
702012-06-10 09:13
morfologia
założył(-a) Monika, 2011-07-26, wyświetleń: 9278
182011-07-29 11:48
Prośba o rade
założył(-a) BartekPN, 2011-07-04, wyświetleń: 10460
432011-08-16 14:58
Prosze o pomoc!
założył(-a) Asienka2011, 2011-06-08, wyświetleń: 12038
192011-06-21 21:03
Chłoniaki nieziarnicze...
założył(-a) Asowa, 2009-10-09, wyświetleń: 27385
622013-04-06 14:35
chcę tylko napisać co mnie trapi, nie mam głupich pytań
założył(-a) Piatka, 2011-05-05, wyświetleń: 4618
182011-05-10 18:21
Węzły "ziarnicze"...
założył(-a) Valeriana, 2011-04-01, wyświetleń: 21948
242011-04-02 22:28
progresja po 8 ABVD :(
założył(-a) evelek9, 2011-02-19, wyświetleń: 8008
152011-09-16 20:57
Ciążą i podejrzeniem chłoniaka ziarniczego
założył(-a) Ewa, 2010-09-15, wyświetleń: 5999
162010-10-22 08:08
prośba o pomoc
założył(-a) kasjenka, 2010-08-31, wyświetleń: 11310
142010-09-12 18:23
jak rozpoznaliście u siebie zz?
założył(-a) romek, 2010-08-06, wyświetleń: 6980
72010-08-07 22:16
9 latek z powiększonymi węzłami
założył(-a) monik, 2010-07-15, wyświetleń: 2194
22010-07-15 16:26
wezły szyjne
założył(-a) gonia27, 2010-06-03, wyświetleń: 4265
32010-06-05 08:38
Czy to powód do niepokoju?
założył(-a) Tosca, 2010-05-15, wyświetleń: 8767
72010-06-03 17:59
błędy naszych lekarzy
założył(-a) Piotr, 2010-03-17, wyświetleń: 5334
22010-03-17 20:20
Dylematy...
założył(-a) Aga71, 2010-03-02, wyświetleń: 4635
72010-03-03 18:03
Moje wyniki (Olcia24)
założył(-a) Kasandra1985, 2010-02-07, wyświetleń: 11928
272011-10-25 20:51
powiększone węzły dziwny rozmaz
założył(-a) Kasia, 2010-02-04, wyświetleń: 4535
12010-02-04 11:53
Bolący węzeł za uchem i niebolący na szyi
założył(-a) JulNik, 2009-11-02, wyświetleń: 6085
32009-11-03 13:53
wytarczyły badania USG?
założył(-a) Mika, 2009-10-11, wyświetleń: 2949
12009-10-12 10:12
Po wizycie u lekarza....
założył(-a) amelasia, 2009-08-03, wyświetleń: 1998
22009-08-03 18:27
naciek
założył(-a) stasia, 2009-05-11, wyświetleń: 4623
52009-06-11 17:43
"Powiększony" węzeł chłonny
założył(-a) Ciekawy, 2009-04-14, wyświetleń: 58653
532016-05-17 22:24
plamy na skórze, prosze o pomoc
założył(-a) ewcia88, 2008-11-07, wyświetleń: 8524
32008-12-15 00:01
Co dalej ???
założył(-a) OLA, 2008-10-14, wyświetleń: 19626
62008-10-21 21:39
Czy przy węzlach hypoechogenicznych konieczna jest biopsja ?
założył(-a) Kamm, 2008-09-06, wyświetleń: 15319
182012-05-05 12:01
zagadka - zz?
założył(-a) gosias, 2008-08-13, wyświetleń: 6083
42008-08-26 00:08
spalone żyły chemią
założył(-a) iwon, 2007-06-10, wyświetleń: 8191
162008-07-17 23:35
krwawienie z nosa
założył(-a) olga, 2008-05-09, wyświetleń: 8022
32008-05-10 11:58
Pytanie jakich wiele :(
założył(-a) Misiek, 2008-03-19, wyświetleń: 8235
152008-05-06 23:11
Kolejny temat z cyklu: Czy ma Waszą pomm ziarnicę. Liczę na Wasza pomoc
założył(-a) Bartek, 2008-01-15, wyświetleń: 4251
12008-01-15 13:44
Swiad skory..
założył(-a) Adam lat 24, 2006-03-14, wyświetleń: 11935
202007-12-20 15:54
wyniki badań
założył(-a) riannonn, 2005-09-06, wyświetleń: 4692
72007-12-15 20:55
Wycinek
założył(-a) viva, 2005-09-10, wyświetleń: 2160
02007-12-15 20:53
krew, zmiany po miesiacu, prosze
założył(-a) esther19, 2007-09-18, wyświetleń: 6325
352007-09-23 22:17
WBC
założył(-a) kicia, 2007-06-28, wyświetleń: 2509
52007-06-30 23:07
ciśnienie i tętno
założył(-a) kowol83, 2007-03-21, wyświetleń: 1441
22007-03-21 21:58
(zamknięty)Pomocy
założył(-a) rom, 2007-02-06, wyświetleń: 3431
142007-02-06 23:14
3 pytania nowego chorego
założył(-a) dorota, 2007-01-05, wyświetleń: 2523
42007-01-06 14:46
LDH
założył(-a) MagdaCh, 2006-11-02, wyświetleń: 4197
82006-12-19 22:40
objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
założył(-a) renii, 2006-08-26, wyświetleń: 16829
212007-12-15 22:04
Przeszczep - kiedy powrot do normalnosci ?
założył(-a) Tata, 2006-07-06, wyświetleń: 4120
102007-12-15 21:23
Wyniki morfologii.
założył(-a) Mavi, 2006-04-17, wyświetleń: 3887
62006-04-23 22:58
Proszę o poradę
założył(-a) Marta, 2006-04-04, wyświetleń: 7098
202007-12-15 21:20
wycięcie węzła - co i jak?
założył(-a) Wojtek, 2005-11-20, wyświetleń: 3371
62005-11-21 15:04
Kolejne nowe g***
założył(-a) fantomasz, 2005-09-22, wyświetleń: 9783
342017-07-09 01:51
mielofibroza
założył(-a) lena, 2005-06-22, wyświetleń: 77282
3262017-11-09 15:11

: (c) 2000-2018 www.ziarnica.pl :: polityka prywatności :: POMOC :: darowizna :: od autora :: statystyka strony :
: copyright - prawa autorskie zastrzeżone :