SPOŁECZNOŚĆ
 kalendarz
ZIARNICA
 Co to za choroba?
  etiologia
  objawy
  rozpoznanie
  klasyfikacja
  historia ZZ

 Jak nas leczą?
  chemioterapia
   abvd
   mopp
  immunoterapia
  radioterapia
  chirurgia
  przeszczep szpiku

 Warto wiedzieć
  afereza
  przeszczep
  cytostatyki
  kontrola
  półpasiec
  USG

 Skutki leczenia
  włosy
  skóra
  pamięć
  płodność
  psychika
  pełna lista

FORUM
wyciąg z netykiety
 ogólne
 czy mam ziarnicę?
 chemioterapia
 radioterapia
 przeszczep
 kulinarnie
 hyde park
wyszukaj na forum
 
najczęściej szukane frazy

OPOWIADANIA
 bez happy endu?
 radioterapia
 nasza ZZ
 pamiętnik Heli
 historia - Anetka
 historia - Baldi
 historia - Binka
 historia - Carinka
 historia - Dzidka
 historia - Tomaszek
 historia - Volcano
 anegdoty

AKTYWNE SONDY
historia sond

Z POLA WALKI
Lista blogów

GALERIE
 ozdrowieńcy
 trzy twarze
 łyso Ci?

Motylo

WASZE WPISY
 komentarze stron
 księga gości

RÓŻNOŚCI
 archiwum
 tu jesteśmy
 geolokalizacja
 strony użytkowników

LICZNIK
 on-line: 1
gości: 1
użytkowników: 0

dzisiaj: 3
ogółem: 8789449
licznik od: 09.02.2006

TWOJE KONTO
zapomniałem hasła
login:
hasło:

pamiętaj mnie

NIE MASZ KONTA?
załóż sobie
po co mi konto?

zarejestrowanych: 1492

REKLAMA :)
Wyszukiwanie dla frazy: "wyniki morfologii"; wyświetlono wątków: 125.

postówmodyfikacja
węzeł nadobojczykowy 7mm, boję się...
założył(-a) Marti0801, 2017-10-15, wyświetleń: 1939
152017-11-09 12:58
Niepokojace wyniki krwi i węzeł karkowy
założył(-a) Aylith, 2012-01-24, wyświetleń: 23146
372017-05-21 01:27
Analiza wynikow
założył(-a) _ja_, 2012-01-16, wyświetleń: 29785
2612017-05-20 15:18
przeczulica skóry - czy to półpasiec?
założył(-a) dorota, 2007-10-07, wyświetleń: 38557
92017-05-18 07:56
Jak dalej pokierować diagnostyką?
założył(-a) Marta, 2017-04-09, wyświetleń: 1864
172017-06-02 01:40
powoli, w zlym kierunku
założył(-a) Rezo666, 2008-10-08, wyświetleń: 17919
332017-04-02 17:54
Wlosy po chemii......
założył(-a) Angelika889, 2016-11-13, wyświetleń: 6753
692017-11-05 12:29
Proszę o pomoc w interpretacji wyników
założył(-a) Mazynka, 2014-03-04, wyświetleń: 17526
552016-10-10 10:14
Tetnienie pod wezlem na szyji?
założył(-a) 34Ania, 2016-08-31, wyświetleń: 1540
02016-08-31 15:32
Czy to może być ziarnica ?
założył(-a) october, 2016-03-29, wyświetleń: 5089
52016-03-31 14:18
masakryczna morfologia
założył(-a) aniutek10, 2016-03-16, wyświetleń: 4228
142016-03-19 22:31
prosze o pomoc!!!😩
założył(-a) Justyna, 2016-03-16, wyświetleń: 9925
192016-03-29 14:05
Powiękoszne węzły chłonne karkowe.
założył(-a) Patka, 2015-09-28, wyświetleń: 2931
02015-09-28 18:37
początki diagnozy - co dalej?
założył(-a) Doniczka, 2015-05-18, wyświetleń: 6376
172015-05-30 12:52
BEACOPP
założył(-a) luka, 2015-04-08, wyświetleń: 6933
152015-05-03 09:03
Prośba o pomoc
założył(-a) Piotr, 2015-03-22, wyświetleń: 17878
982015-06-15 19:48
barwienia immunohistochemiczne
założył(-a) Frubelek171, 2015-02-13, wyświetleń: 5581
102015-02-18 12:08
Czy tylko hashimoto?
założył(-a) hashimotka, 2015-01-14, wyświetleń: 3914
52015-01-16 01:02
Prosze o porade bardzo prosze!
założył(-a) ania28, 2015-01-15, wyświetleń: 3936
62015-01-18 22:32
prosba o interpretacje wyniku z badania histopatologicznego
założył(-a) Aga16, 2014-12-05, wyświetleń: 7075
212014-12-20 22:51
Jakie następne badania przy podejrzeniu chłoniaka ?
założył(-a) pWlbbb, 2014-11-06, wyświetleń: 3978
42014-11-08 16:37
morfologia przy ZZ
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-23, wyświetleń: 3454
32014-10-23 17:29
BEATA 79- bardzo proszę Cię o kontakt!!
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-07, wyświetleń: 9824
442014-10-27 07:13
Powiekszone wezly
założył(-a) Sara, 2014-10-10, wyświetleń: 7066
12014-10-10 12:13
Czy to może być nowotwór?
założył(-a) justyna92, 2014-09-25, wyświetleń: 4580
32014-09-25 20:48
Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
założył(-a) aniula32, 2014-09-23, wyświetleń: 5693
162015-11-23 04:43
Tym razem ja pytam :)
założył(-a) Asowa , 2014-09-07, wyświetleń: 2809
152014-10-16 10:24
powiększone węzły-czy to może być coś poważnego?
założył(-a) tala1810, 2014-09-05, wyświetleń: 4644
122014-09-09 11:27
Trepanobiopsja a reselekcja węzłów
założył(-a) rwaschberger, 2014-08-22, wyświetleń: 4154
192014-08-29 11:18
czy to moze byc ziarnica?
założył(-a) ogonkowa , 2014-06-09, wyświetleń: 39350
2042016-05-18 07:39
DHAP
założył(-a) Grzybu87, 2014-05-25, wyświetleń: 2107
92014-05-27 10:01
USG węzłó chłonnych, proszę o odpowiedź
założył(-a) Loni, 2014-04-16, wyświetleń: 3237
82014-04-21 03:36
BEACOPP esksloeany ktoś się tak leczy obecnie?
założył(-a) moonia, 2014-04-09, wyświetleń: 4872
142014-04-10 17:22
Leukocyty.....
założył(-a) Asowa, 2014-04-07, wyświetleń: 1930
42014-04-07 23:00
Mocno powiększone węzły u dziecka
założył(-a) Marcin, 2014-04-04, wyświetleń: 3080
52014-04-05 16:25
co to może być
założył(-a) asia85, 2014-03-21, wyświetleń: 10011
132014-04-02 19:01
czy to może być ziarnica?
założył(-a) Mimblala, 2014-03-29, wyświetleń: 9468
42014-03-31 15:38
Od roku lekko powiększone węzły
założył(-a) Olka, 2014-03-29, wyświetleń: 4134
62014-03-31 22:43
typ LD - ubogi w limfocyty
założył(-a) moonia, 2014-03-23, wyświetleń: 1848
52014-03-24 20:52
Powiększone węzły chłonne
założył(-a) Maylen, 2014-03-06, wyświetleń: 12750
182014-03-08 07:36
moje objawy a ziarnica
założył(-a) GRzegorz 29, 2014-02-22, wyświetleń: 9488
232014-02-24 12:38
Powiększone węzły chłonne- ponownie
założył(-a) iza, 2014-02-05, wyświetleń: 5607
32014-02-06 00:15
usunięcie węzła hist-pat, pytania
założył(-a) rok, 2014-02-03, wyświetleń: 1282
42014-02-03 20:45
Choroba popromienna po petach
założył(-a) Sloninka3, 2014-01-12, wyświetleń: 6214
152015-02-21 22:51
Długotrwale powiększone węzły chłonne
założył(-a) Magda, 2014-01-05, wyświetleń: 44235
582017-10-25 16:56
Pytania dwa ;)
założył(-a) Papiaxxxx, 2014-01-05, wyświetleń: 4504
82014-01-10 17:51
węzły chłonne powiększone
założył(-a) tupa, 2013-05-10, wyświetleń: 3353
22013-11-21 08:49
złe samopoczucie, wyniki badań i poszukiwanie co mi dolega - proszę o pomoc
założył(-a) Hubol, 2013-10-30, wyświetleń: 3545
02013-10-30 10:27
Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
założył(-a) lagics, 2013-10-15, wyświetleń: 4922
122013-10-18 20:56
ból okolicy watroby
założył(-a) Shearer, 2013-08-07, wyświetleń: 9974
322013-10-30 10:39
jak was badaja po remisji
założył(-a) Annie2222, 2013-05-23, wyświetleń: 5405
112013-05-29 10:17
I po prezszczepie....
założył(-a) Kiu233, 2013-05-07, wyświetleń: 11298
352013-08-12 12:57
Wyniki biopsji cienkoigłowej
założył(-a) Daily*, 2013-04-30, wyświetleń: 6745
132013-05-04 16:46
Wyniki morfologii
założył(-a) Kikimora, 2013-04-28, wyświetleń: 4277
02013-04-28 18:11
Skutki uboczne ABVD
założył(-a) ella, 2013-04-23, wyświetleń: 4305
52013-04-25 19:04
Objawy ogolne
założył(-a) Paulla, 2013-04-20, wyświetleń: 3444
22013-04-21 14:32
Poty nocne
założył(-a) ika, 2012-12-18, wyświetleń: 7883
292013-02-27 17:06
Jak zacząć się diagnozować?
założył(-a) nowy_na_forum, 2013-01-09, wyświetleń: 5216
152013-01-10 18:41
ciąża ,a powiększony węzeł nadobojczykowy
założył(-a) Gosia82, 2012-12-29, wyświetleń: 3489
72013-01-01 11:33
Liczne powiększone węzły - wykluczenie ziarnicy
założył(-a) Mtr, 2012-12-05, wyświetleń: 13647
52012-12-05 22:14
wynik OB
założył(-a) zuza89, 2012-11-21, wyświetleń: 4874
52012-11-22 00:14
wezly od roku
założył(-a) xland, 2012-11-20, wyświetleń: 2733
72012-11-21 18:20
niska hemoglobina
założył(-a) richel, 2012-10-27, wyświetleń: 7945
112012-11-10 13:43
Do osób, które mają zajęty szpik
założył(-a) ania, 2012-11-08, wyświetleń: 4563
62012-11-09 09:24
Wyniki PET jestem załamana
założył(-a) ania, 2012-10-30, wyświetleń: 9158
242012-11-19 21:32
nieśmiałe powitanie
założył(-a) Ecce, 2012-07-24, wyświetleń: 5213
142012-09-27 21:08
Poradzcie co na odporność
założył(-a) Janek, 2012-09-22, wyświetleń: 7810
212012-10-03 11:49
kiepska morfologia
założył(-a) mirama, 2012-09-17, wyświetleń: 4039
22012-09-17 21:50
ziarnica czy zlośliwy chłoniak?
założył(-a) blondgirl, 2012-07-13, wyświetleń: 14677
322012-08-27 11:19
to znowu ja....
założył(-a) Kamilia89, 2012-06-13, wyświetleń: 17243
1152015-01-11 06:01
Proszę o pomoc w interpretacji wyniku :(
założył(-a) Kroooliczek89, 2011-03-30, wyświetleń: 11744
202012-05-17 01:09
Ile jest tu osób po SGN lub w trakcie?
założył(-a) INES, 2012-02-03, wyświetleń: 5276
342012-07-12 09:00
Parę pytań ozdrowieńca
założył(-a) Nessa, 2012-01-24, wyświetleń: 3939
72012-01-27 12:25
lekarz rodzinny twierdzi ze nic mi nie jest
założył(-a) Marcin84, 2012-01-07, wyświetleń: 16606
72014-12-28 23:31
Witam! Moje wyniki
założył(-a) Bartek, 2011-11-30, wyświetleń: 4554
72011-12-16 21:10
Niepewność.....
założył(-a) Kotred, 2011-11-27, wyświetleń: 14700
692014-01-06 22:52
Jak pomóc?
założył(-a) Zodiak, 2011-09-26, wyświetleń: 3475
82011-09-27 19:16
Naturalne metody poprawienia wyników krwi
założył(-a) Tilia, 2011-09-26, wyświetleń: 1855
52011-09-27 17:30
Leukocyty
założył(-a) Stasia, 2006-04-10, wyświetleń: 40096
702012-06-10 09:13
morfologia
założył(-a) Monika, 2011-07-26, wyświetleń: 8949
182011-07-29 11:48
Prośba o rade
założył(-a) BartekPN, 2011-07-04, wyświetleń: 10193
432011-08-16 14:58
Prosze o pomoc!
założył(-a) Asienka2011, 2011-06-08, wyświetleń: 11639
192011-06-21 21:03
Chłoniaki nieziarnicze...
założył(-a) Asowa, 2009-10-09, wyświetleń: 26477
622013-04-06 14:35
chcę tylko napisać co mnie trapi, nie mam głupich pytań
założył(-a) Piatka, 2011-05-05, wyświetleń: 4546
182011-05-10 18:21
Węzły "ziarnicze"...
założył(-a) Valeriana, 2011-04-01, wyświetleń: 21419
242011-04-02 22:28
progresja po 8 ABVD :(
założył(-a) evelek9, 2011-02-19, wyświetleń: 7901
152011-09-16 20:57
Ciążą i podejrzeniem chłoniaka ziarniczego
założył(-a) Ewa, 2010-09-15, wyświetleń: 5912
162010-10-22 08:08
prośba o pomoc
założył(-a) kasjenka, 2010-08-31, wyświetleń: 10976
142010-09-12 18:23
jak rozpoznaliście u siebie zz?
założył(-a) romek, 2010-08-06, wyświetleń: 6897
72010-08-07 22:16
9 latek z powiększonymi węzłami
założył(-a) monik, 2010-07-15, wyświetleń: 2163
22010-07-15 16:26
wezły szyjne
założył(-a) gonia27, 2010-06-03, wyświetleń: 4178
32010-06-05 08:38
Czy to powód do niepokoju?
założył(-a) Tosca, 2010-05-15, wyświetleń: 8599
72010-06-03 17:59
błędy naszych lekarzy
założył(-a) Piotr, 2010-03-17, wyświetleń: 5252
22010-03-17 20:20
Dylematy...
założył(-a) Aga71, 2010-03-02, wyświetleń: 4567
72010-03-03 18:03
Moje wyniki (Olcia24)
założył(-a) Kasandra1985, 2010-02-07, wyświetleń: 11721
272011-10-25 20:51
powiększone węzły dziwny rozmaz
założył(-a) Kasia, 2010-02-04, wyświetleń: 4441
12010-02-04 11:53
Bolący węzeł za uchem i niebolący na szyi
założył(-a) JulNik, 2009-11-02, wyświetleń: 5989
32009-11-03 13:53
wytarczyły badania USG?
założył(-a) Mika, 2009-10-11, wyświetleń: 2918
12009-10-12 10:12
Po wizycie u lekarza....
założył(-a) amelasia, 2009-08-03, wyświetleń: 1983
22009-08-03 18:27
naciek
założył(-a) stasia, 2009-05-11, wyświetleń: 4582
52009-06-11 17:43
"Powiększony" węzeł chłonny
założył(-a) Ciekawy, 2009-04-14, wyświetleń: 57752
532016-05-17 22:24
plamy na skórze, prosze o pomoc
założył(-a) ewcia88, 2008-11-07, wyświetleń: 8373
32008-12-15 00:01
Co dalej ???
założył(-a) OLA, 2008-10-14, wyświetleń: 19192
62008-10-21 21:39
Czy przy węzlach hypoechogenicznych konieczna jest biopsja ?
założył(-a) Kamm, 2008-09-06, wyświetleń: 15128
182012-05-05 12:01
zagadka - zz?
założył(-a) gosias, 2008-08-13, wyświetleń: 6048
42008-08-26 00:08
spalone żyły chemią
założył(-a) iwon, 2007-06-10, wyświetleń: 7943
162008-07-17 23:35
krwawienie z nosa
założył(-a) olga, 2008-05-09, wyświetleń: 7859
32008-05-10 11:58
Pytanie jakich wiele :(
założył(-a) Misiek, 2008-03-19, wyświetleń: 8074
152008-05-06 23:11
Kolejny temat z cyklu: Czy ma Waszą pomm ziarnicę. Liczę na Wasza pomoc
założył(-a) Bartek, 2008-01-15, wyświetleń: 4115
12008-01-15 13:44
Swiad skory..
założył(-a) Adam lat 24, 2006-03-14, wyświetleń: 11593
202007-12-20 15:54
wyniki badań
założył(-a) riannonn, 2005-09-06, wyświetleń: 4578
72007-12-15 20:55
Wycinek
założył(-a) viva, 2005-09-10, wyświetleń: 2113
02007-12-15 20:53
krew, zmiany po miesiacu, prosze
założył(-a) esther19, 2007-09-18, wyświetleń: 6208
352007-09-23 22:17
WBC
założył(-a) kicia, 2007-06-28, wyświetleń: 2474
52007-06-30 23:07
ciśnienie i tętno
założył(-a) kowol83, 2007-03-21, wyświetleń: 1423
22007-03-21 21:58
(zamknięty)Pomocy
założył(-a) rom, 2007-02-06, wyświetleń: 3290
142007-02-06 23:14
3 pytania nowego chorego
założył(-a) dorota, 2007-01-05, wyświetleń: 2489
42007-01-06 14:46
LDH
założył(-a) MagdaCh, 2006-11-02, wyświetleń: 4130
82006-12-19 22:40
objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
założył(-a) renii, 2006-08-26, wyświetleń: 16524
212007-12-15 22:04
Przeszczep - kiedy powrot do normalnosci ?
założył(-a) Tata, 2006-07-06, wyświetleń: 4046
102007-12-15 21:23
Wyniki morfologii.
założył(-a) Mavi, 2006-04-17, wyświetleń: 3788
62006-04-23 22:58
Proszę o poradę
założył(-a) Marta, 2006-04-04, wyświetleń: 6911
202007-12-15 21:20
wycięcie węzła - co i jak?
założył(-a) Wojtek, 2005-11-20, wyświetleń: 3260
62005-11-21 15:04
Kolejne nowe g***
założył(-a) fantomasz, 2005-09-22, wyświetleń: 9467
342017-07-09 01:51
mielofibroza
założył(-a) lena, 2005-06-22, wyświetleń: 75511
3262017-11-09 15:11

: (c) 2000-2018 www.ziarnica.pl :: polityka prywatności :: POMOC :: darowizna :: od autora :: statystyka strony :
: copyright - prawa autorskie zastrzeżone :