SPOŁECZNOŚĆ
 kalendarz
ZIARNICA
 Co to za choroba?
  etiologia
  objawy
  rozpoznanie
  klasyfikacja
  historia ZZ

 Jak nas leczą?
  chemioterapia
   abvd
   mopp
  immunoterapia
  radioterapia
  chirurgia
  przeszczep szpiku

 Warto wiedzieć
  afereza
  przeszczep
  cytostatyki
  kontrola
  półpasiec
  USG

 Skutki leczenia
  włosy
  skóra
  pamięć
  płodność
  psychika
  pełna lista

FORUM
wyciąg z netykiety
 ogólne
 czy mam ziarnicę?
 chemioterapia
 radioterapia
 przeszczep
 kulinarnie
 hyde park
wyszukaj na forum
 
najczęściej szukane frazy

OPOWIADANIA
 bez happy endu?
 radioterapia
 nasza ZZ
 pamiętnik Heli
 historia - Anetka
 historia - Baldi
 historia - Binka
 historia - Carinka
 historia - Dzidka
 historia - Tomaszek
 historia - Volcano
 anegdoty

AKTYWNE SONDY
historia sond

Z POLA WALKI
Lista blogów

GALERIE
 ozdrowieńcy
 trzy twarze
 łyso Ci?

Gosiek

WASZE WPISY
 komentarze stron
 księga gości

RÓŻNOŚCI
 archiwum
 tu jesteśmy
 geolokalizacja
 strony użytkowników

LICZNIK
 on-line: 1
gości: 1
użytkowników: 0

dzisiaj: 74
ogółem: 8776140
licznik od: 09.02.2006

TWOJE KONTO
zapomniałem hasła
login:
hasło:

pamiętaj mnie

NIE MASZ KONTA?
załóż sobie
po co mi konto?

zarejestrowanych: 1492

REKLAMA :)
Wyszukiwanie dla frazy: "wyniki morfologii"; wyświetlono wątków: 125.

postówmodyfikacja
węzeł nadobojczykowy 7mm, boję się...
założył(-a) Marti0801, 2017-10-15, wyświetleń: 934
152017-11-09 12:58
Niepokojace wyniki krwi i węzeł karkowy
założył(-a) Aylith, 2012-01-24, wyświetleń: 21862
372017-05-21 01:27
Analiza wynikow
założył(-a) _ja_, 2012-01-16, wyświetleń: 28461
2612017-05-20 15:18
przeczulica skóry - czy to półpasiec?
założył(-a) dorota, 2007-10-07, wyświetleń: 36693
92017-05-18 07:56
Jak dalej pokierować diagnostyką?
założył(-a) Marta, 2017-04-09, wyświetleń: 1312
172017-06-02 01:40
powoli, w zlym kierunku
założył(-a) Rezo666, 2008-10-08, wyświetleń: 17427
332017-04-02 17:54
Wlosy po chemii......
założył(-a) Angelika889, 2016-11-13, wyświetleń: 5053
692017-11-05 12:29
Proszę o pomoc w interpretacji wyników
założył(-a) Mazynka, 2014-03-04, wyświetleń: 16094
552016-10-10 10:14
Tetnienie pod wezlem na szyji?
założył(-a) 34Ania, 2016-08-31, wyświetleń: 1235
02016-08-31 15:32
Czy to może być ziarnica ?
założył(-a) october, 2016-03-29, wyświetleń: 4380
52016-03-31 14:18
masakryczna morfologia
założył(-a) aniutek10, 2016-03-16, wyświetleń: 3630
142016-03-19 22:31
prosze o pomoc!!!😩
założył(-a) Justyna, 2016-03-16, wyświetleń: 8145
192016-03-29 14:05
Powiękoszne węzły chłonne karkowe.
założył(-a) Patka, 2015-09-28, wyświetleń: 2636
02015-09-28 18:37
początki diagnozy - co dalej?
założył(-a) Doniczka, 2015-05-18, wyświetleń: 5812
172015-05-30 12:52
BEACOPP
założył(-a) luka, 2015-04-08, wyświetleń: 6304
152015-05-03 09:03
Prośba o pomoc
założył(-a) Piotr, 2015-03-22, wyświetleń: 16228
982015-06-15 19:48
barwienia immunohistochemiczne
założył(-a) Frubelek171, 2015-02-13, wyświetleń: 5083
102015-02-18 12:08
Czy tylko hashimoto?
założył(-a) hashimotka, 2015-01-14, wyświetleń: 3642
52015-01-16 01:02
Prosze o porade bardzo prosze!
założył(-a) ania28, 2015-01-15, wyświetleń: 3714
62015-01-18 22:32
prosba o interpretacje wyniku z badania histopatologicznego
założył(-a) Aga16, 2014-12-05, wyświetleń: 6506
212014-12-20 22:51
Jakie następne badania przy podejrzeniu chłoniaka ?
założył(-a) pWlbbb, 2014-11-06, wyświetleń: 3658
42014-11-08 16:37
morfologia przy ZZ
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-23, wyświetleń: 3243
32014-10-23 17:29
BEATA 79- bardzo proszę Cię o kontakt!!
założył(-a) Frubelek171, 2014-10-07, wyświetleń: 9210
442014-10-27 07:13
Powiekszone wezly
założył(-a) Sara, 2014-10-10, wyświetleń: 6520
12014-10-10 12:13
Czy to może być nowotwór?
założył(-a) justyna92, 2014-09-25, wyświetleń: 4251
32014-09-25 20:48
Dziwne objawy a lekarz nie chce dac skierowania!
założył(-a) aniula32, 2014-09-23, wyświetleń: 5349
162015-11-23 04:43
Tym razem ja pytam :)
założył(-a) Asowa , 2014-09-07, wyświetleń: 2673
152014-10-16 10:24
powiększone węzły-czy to może być coś poważnego?
założył(-a) tala1810, 2014-09-05, wyświetleń: 4419
122014-09-09 11:27
Trepanobiopsja a reselekcja węzłów
założył(-a) rwaschberger, 2014-08-22, wyświetleń: 3867
192014-08-29 11:18
czy to moze byc ziarnica?
założył(-a) ogonkowa , 2014-06-09, wyświetleń: 36762
2042016-05-18 07:39
DHAP
założył(-a) Grzybu87, 2014-05-25, wyświetleń: 1982
92014-05-27 10:01
USG węzłó chłonnych, proszę o odpowiedź
założył(-a) Loni, 2014-04-16, wyświetleń: 3039
82014-04-21 03:36
BEACOPP esksloeany ktoś się tak leczy obecnie?
założył(-a) moonia, 2014-04-09, wyświetleń: 4564
142014-04-10 17:22
Leukocyty.....
założył(-a) Asowa, 2014-04-07, wyświetleń: 1845
42014-04-07 23:00
Mocno powiększone węzły u dziecka
założył(-a) Marcin, 2014-04-04, wyświetleń: 2838
52014-04-05 16:25
co to może być
założył(-a) asia85, 2014-03-21, wyświetleń: 9280
132014-04-02 19:01
czy to może być ziarnica?
założył(-a) Mimblala, 2014-03-29, wyświetleń: 8699
42014-03-31 15:38
Od roku lekko powiększone węzły
założył(-a) Olka, 2014-03-29, wyświetleń: 3903
62014-03-31 22:43
typ LD - ubogi w limfocyty
założył(-a) moonia, 2014-03-23, wyświetleń: 1765
52014-03-24 20:52
Powiększone węzły chłonne
założył(-a) Maylen, 2014-03-06, wyświetleń: 11820
182014-03-08 07:36
moje objawy a ziarnica
założył(-a) GRzegorz 29, 2014-02-22, wyświetleń: 8588
232014-02-24 12:38
Powiększone węzły chłonne- ponownie
założył(-a) iza, 2014-02-05, wyświetleń: 5212
32014-02-06 00:15
usunięcie węzła hist-pat, pytania
założył(-a) rok, 2014-02-03, wyświetleń: 1223
42014-02-03 20:45
Choroba popromienna po petach
założył(-a) Sloninka3, 2014-01-12, wyświetleń: 5795
152015-02-21 22:51
Długotrwale powiększone węzły chłonne
założył(-a) Magda, 2014-01-05, wyświetleń: 40292
582017-10-25 16:56
Pytania dwa ;)
założył(-a) Papiaxxxx, 2014-01-05, wyświetleń: 4257
82014-01-10 17:51
węzły chłonne powiększone
założył(-a) tupa, 2013-05-10, wyświetleń: 3169
22013-11-21 08:49
złe samopoczucie, wyniki badań i poszukiwanie co mi dolega - proszę o pomoc
założył(-a) Hubol, 2013-10-30, wyświetleń: 3313
02013-10-30 10:27
Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
założył(-a) lagics, 2013-10-15, wyświetleń: 4593
122013-10-18 20:56
ból okolicy watroby
założył(-a) Shearer, 2013-08-07, wyświetleń: 9517
322013-10-30 10:39
jak was badaja po remisji
założył(-a) Annie2222, 2013-05-23, wyświetleń: 5062
112013-05-29 10:17
I po prezszczepie....
założył(-a) Kiu233, 2013-05-07, wyświetleń: 10736
352013-08-12 12:57
Wyniki biopsji cienkoigłowej
założył(-a) Daily*, 2013-04-30, wyświetleń: 5924
132013-05-04 16:46
Wyniki morfologii
założył(-a) Kikimora, 2013-04-28, wyświetleń: 4040
02013-04-28 18:11
Skutki uboczne ABVD
założył(-a) ella, 2013-04-23, wyświetleń: 4054
52013-04-25 19:04
Objawy ogolne
założył(-a) Paulla, 2013-04-20, wyświetleń: 3337
22013-04-21 14:32
Poty nocne
założył(-a) ika, 2012-12-18, wyświetleń: 7398
292013-02-27 17:06
Jak zacząć się diagnozować?
założył(-a) nowy_na_forum, 2013-01-09, wyświetleń: 4968
152013-01-10 18:41
ciąża ,a powiększony węzeł nadobojczykowy
założył(-a) Gosia82, 2012-12-29, wyświetleń: 3188
72013-01-01 11:33
Liczne powiększone węzły - wykluczenie ziarnicy
założył(-a) Mtr, 2012-12-05, wyświetleń: 12807
52012-12-05 22:14
wynik OB
założył(-a) zuza89, 2012-11-21, wyświetleń: 4564
52012-11-22 00:14
wezly od roku
założył(-a) xland, 2012-11-20, wyświetleń: 2544
72012-11-21 18:20
niska hemoglobina
założył(-a) richel, 2012-10-27, wyświetleń: 7595
112012-11-10 13:43
Do osób, które mają zajęty szpik
założył(-a) ania, 2012-11-08, wyświetleń: 4335
62012-11-09 09:24
Wyniki PET jestem załamana
założył(-a) ania, 2012-10-30, wyświetleń: 8789
242012-11-19 21:32
nieśmiałe powitanie
założył(-a) Ecce, 2012-07-24, wyświetleń: 4943
142012-09-27 21:08
Poradzcie co na odporność
założył(-a) Janek, 2012-09-22, wyświetleń: 7378
212012-10-03 11:49
kiepska morfologia
założył(-a) mirama, 2012-09-17, wyświetleń: 3784
22012-09-17 21:50
ziarnica czy zlośliwy chłoniak?
założył(-a) blondgirl, 2012-07-13, wyświetleń: 13929
322012-08-27 11:19
to znowu ja....
założył(-a) Kamilia89, 2012-06-13, wyświetleń: 16355
1152015-01-11 06:01
Proszę o pomoc w interpretacji wyniku :(
założył(-a) Kroooliczek89, 2011-03-30, wyświetleń: 11254
202012-05-17 01:09
Ile jest tu osób po SGN lub w trakcie?
założył(-a) INES, 2012-02-03, wyświetleń: 5127
342012-07-12 09:00
Parę pytań ozdrowieńca
założył(-a) Nessa, 2012-01-24, wyświetleń: 3700
72012-01-27 12:25
lekarz rodzinny twierdzi ze nic mi nie jest
założył(-a) Marcin84, 2012-01-07, wyświetleń: 15177
72014-12-28 23:31
Witam! Moje wyniki
założył(-a) Bartek, 2011-11-30, wyświetleń: 4278
72011-12-16 21:10
Niepewność.....
założył(-a) Kotred, 2011-11-27, wyświetleń: 13930
692014-01-06 22:52
Jak pomóc?
założył(-a) Zodiak, 2011-09-26, wyświetleń: 3314
82011-09-27 19:16
Naturalne metody poprawienia wyników krwi
założył(-a) Tilia, 2011-09-26, wyświetleń: 1787
52011-09-27 17:30
Leukocyty
założył(-a) Stasia, 2006-04-10, wyświetleń: 39350
702012-06-10 09:13
morfologia
założył(-a) Monika, 2011-07-26, wyświetleń: 8385
182011-07-29 11:48
Prośba o rade
założył(-a) BartekPN, 2011-07-04, wyświetleń: 9736
432011-08-16 14:58
Prosze o pomoc!
założył(-a) Asienka2011, 2011-06-08, wyświetleń: 10959
192011-06-21 21:03
Chłoniaki nieziarnicze...
założył(-a) Asowa, 2009-10-09, wyświetleń: 24909
622013-04-06 14:35
chcę tylko napisać co mnie trapi, nie mam głupich pytań
założył(-a) Piatka, 2011-05-05, wyświetleń: 4398
182011-05-10 18:21
Węzły "ziarnicze"...
założył(-a) Valeriana, 2011-04-01, wyświetleń: 19710
242011-04-02 22:28
progresja po 8 ABVD :(
założył(-a) evelek9, 2011-02-19, wyświetleń: 7712
152011-09-16 20:57
Ciążą i podejrzeniem chłoniaka ziarniczego
założył(-a) Ewa, 2010-09-15, wyświetleń: 5795
162010-10-22 08:08
prośba o pomoc
założył(-a) kasjenka, 2010-08-31, wyświetleń: 10392
142010-09-12 18:23
jak rozpoznaliście u siebie zz?
założył(-a) romek, 2010-08-06, wyświetleń: 6732
72010-08-07 22:16
9 latek z powiększonymi węzłami
założył(-a) monik, 2010-07-15, wyświetleń: 2115
22010-07-15 16:26
wezły szyjne
założył(-a) gonia27, 2010-06-03, wyświetleń: 4067
32010-06-05 08:38
Czy to powód do niepokoju?
założył(-a) Tosca, 2010-05-15, wyświetleń: 8330
72010-06-03 17:59
błędy naszych lekarzy
założył(-a) Piotr, 2010-03-17, wyświetleń: 5140
22010-03-17 20:20
Dylematy...
założył(-a) Aga71, 2010-03-02, wyświetleń: 4458
72010-03-03 18:03
Moje wyniki (Olcia24)
założył(-a) Kasandra1985, 2010-02-07, wyświetleń: 11308
272011-10-25 20:51
powiększone węzły dziwny rozmaz
założył(-a) Kasia, 2010-02-04, wyświetleń: 4319
12010-02-04 11:53
Bolący węzeł za uchem i niebolący na szyi
założył(-a) JulNik, 2009-11-02, wyświetleń: 5838
32009-11-03 13:53
wytarczyły badania USG?
założył(-a) Mika, 2009-10-11, wyświetleń: 2870
12009-10-12 10:12
Po wizycie u lekarza....
założył(-a) amelasia, 2009-08-03, wyświetleń: 1960
22009-08-03 18:27
naciek
założył(-a) stasia, 2009-05-11, wyświetleń: 4535
52009-06-11 17:43
"Powiększony" węzeł chłonny
założył(-a) Ciekawy, 2009-04-14, wyświetleń: 55255
532016-05-17 22:24
plamy na skórze, prosze o pomoc
założył(-a) ewcia88, 2008-11-07, wyświetleń: 8102
32008-12-15 00:01
Co dalej ???
założył(-a) OLA, 2008-10-14, wyświetleń: 18328
62008-10-21 21:39
Czy przy węzlach hypoechogenicznych konieczna jest biopsja ?
założył(-a) Kamm, 2008-09-06, wyświetleń: 14793
182012-05-05 12:01
zagadka - zz?
założył(-a) gosias, 2008-08-13, wyświetleń: 5996
42008-08-26 00:08
spalone żyły chemią
założył(-a) iwon, 2007-06-10, wyświetleń: 7404
162008-07-17 23:35
krwawienie z nosa
założył(-a) olga, 2008-05-09, wyświetleń: 7307
32008-05-10 11:58
Pytanie jakich wiele :(
założył(-a) Misiek, 2008-03-19, wyświetleń: 7782
152008-05-06 23:11
Kolejny temat z cyklu: Czy ma Waszą pomm ziarnicę. Liczę na Wasza pomoc
założył(-a) Bartek, 2008-01-15, wyświetleń: 3894
12008-01-15 13:44
Swiad skory..
założył(-a) Adam lat 24, 2006-03-14, wyświetleń: 10986
202007-12-20 15:54
wyniki badań
założył(-a) riannonn, 2005-09-06, wyświetleń: 4428
72007-12-15 20:55
Wycinek
założył(-a) viva, 2005-09-10, wyświetleń: 2026
02007-12-15 20:53
krew, zmiany po miesiacu, prosze
założył(-a) esther19, 2007-09-18, wyświetleń: 6033
352007-09-23 22:17
WBC
założył(-a) kicia, 2007-06-28, wyświetleń: 2432
52007-06-30 23:07
ciśnienie i tętno
założył(-a) kowol83, 2007-03-21, wyświetleń: 1394
22007-03-21 21:58
(zamknięty)Pomocy
założył(-a) rom, 2007-02-06, wyświetleń: 3043
142007-02-06 23:14
3 pytania nowego chorego
założył(-a) dorota, 2007-01-05, wyświetleń: 2447
42007-01-06 14:46
LDH
założył(-a) MagdaCh, 2006-11-02, wyświetleń: 4012
82006-12-19 22:40
objawy zz ale wyniki badań krwi dobre?
założył(-a) renii, 2006-08-26, wyświetleń: 15562
212007-12-15 22:04
Przeszczep - kiedy powrot do normalnosci ?
założył(-a) Tata, 2006-07-06, wyświetleń: 3865
102007-12-15 21:23
Wyniki morfologii.
założył(-a) Mavi, 2006-04-17, wyświetleń: 3646
62006-04-23 22:58
Proszę o poradę
założył(-a) Marta, 2006-04-04, wyświetleń: 6595
202007-12-15 21:20
wycięcie węzła - co i jak?
założył(-a) Wojtek, 2005-11-20, wyświetleń: 3137
62005-11-21 15:04
Kolejne nowe g***
założył(-a) fantomasz, 2005-09-22, wyświetleń: 8812
342017-07-09 01:51
mielofibroza
założył(-a) lena, 2005-06-22, wyświetleń: 72172
3262017-11-09 15:11

: (c) 2000-2018 www.ziarnica.pl :: polityka prywatności :: POMOC :: darowizna :: od autora :: statystyka strony :
: copyright - prawa autorskie zastrzeżone :